Nadogradnja molim savjet

poruka: 4
|
čitano: 1.405
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Nadogradnja molim savjet

Pozdrav svima, trebam pomoć pri nadogradnji računala namijenjenoga za Office 2007 i surfanje.  Želio bih da glatko radi na Windows 7 jer sam uvjeren da bi dogradnja memorije znatno ubrzala rad - bez zastajkivanja i čekanja. 

Matična: Intel 865PERL http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/D865PERL/sb/CS-027106.htm

Procesor: Intel Presscott 2,8 GHz

Grafička: Radeon 9600XT 256 MB

RAM - DDR1

E sada....koliko sam razumio moja matična podržava samo DDR1. Molim da mi izaberete koja mi se radna najviše isplati. Koju vrstu i brzinu podržava moja matična. Molim da mi predložite konkretni model (po mogućnosti koristite Nabava.net). http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=19&se=3465&order=popularnost_proizvoda

Da li može neka sa DDR400 koja radi na 800 MHz. Koliko memorije 512 MB ili 1 GB; koliko komada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Nadogradnja molim savjet

Pa da.. na tvoju matičnu i ide samo DDR memorija. Ona starija.. hehe. Ti ne moš' stavit ni DDR2 ni DDR3 na nju. Stavi si radnu sa najvišom frekvencijom, a to je 800MHz. Dosta ti je dva modula po 1GB i letiš. Moš' si i Vistu koristit sa 2GB memorije DDR! I to onu sa aero sučeljem ko' ja!Cool Animirani 3D prozori. Za Windowse 7 nisam siguran jer sam još na Visti, a i ostati ću još do SP1 za sedmicu dogodine..

Moš si uzet ovu iz Protisa jer nema brže na nabava.net. Sry jedino 400MHzPlač

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
16 godina
Nadogradnja molim savjet

sedmica ce ti raditi i bolje od viste Namigiva

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nadogradnja molim savjet

DDR400 na 800mhz? To je nes novo? Belji se

Uzmi 2x1gb kingmax ddr400 memorije, makar bi ti preporucio da pitas susjede, prijatelje...ili potrazis u oglasnicima, na forumima polovnu memoriju jer ce te dosta manje izaci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice