Nadogradnja konfiguracije

poruka: 11
|
čitano: 1.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako, sadašnja konfiguracija je pod "moj PC", htio bi malo nadogradit komp, pa da čujem vaše savjete.

Planiram potrošit oko 2500,00 kn, a uzimao bi novu matičnu, procesor, hladnjak i RAM-e.

Eto, ako možete kako pomoći...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 14:28 (gardelac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Nadogradnja konfiguracije

Evo:

hladnjak ja još nebi jer je CPU jak voda nek ga nosi...:P Kada bude slabiji od prosjeka ubodeš si neki kuler gore na njega i klokaš ovaj ide na 5GHz+ sa nekim osrednjim hladnjakom od 200-300kn samo!

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Evo:

hladnjak ja još nebi jer je CPU jak voda nek ga nosi...:P Kada bude slabiji od prosjeka ubodeš si neki kuler gore na njega i klokaš ovaj ide na 5GHz+ sa nekim osrednjim hladnjakom od 200-300kn samo!

Hvala, stoncin3...ima još netko nekakav prijedlog?pa da imam za birat..{#}

I di su te cijene?U kojem shopu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 14:34 (gardelac).
15 godina
gardelac kaže...
stoncin3 kaže...

Evo:

Stončin je to složio u ADM-u (Acquisitum Magnum).

Sekunda!

AMD opcija:

2x http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=5696

1x http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7084

1x http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10273

+

1x http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05090312&id_artikl=050.903.225

2.069kn, ADM & Protis

INTEL opcija:

1x http://www.protis.hr/products/details/procesor-s1155-intel-core-i5-2500k-33ghz-6mbcooling-fan-box/41695

1x http://www.protis.hr/products/details/maticna-ploca-s1155-asrock-p55-p67-pro3--intel-p67-atx-4xddr3-2133mhz/39879

2x http://www.protis.hr/products/details/memorija-ddr3-1333mhz-2gb-kingmax/9297

2.588,6kn, Protis

Moja preporuka! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 14:51 (Caesar et Brutus).
17 godina
protjeran
Caesar et Brutus kaže...
gardelac kaže...
stoncin3 kaže...
Evo:
  Stončin je to složio u ADM-u (Acquisitum Magnum).
  Sekunda!

AMD opcija:

+

2.069kn, ADM & Protis

Intel ofcorse;)
you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
15 godina
neaktivan

Hvala..

Ima li ko još kakvu kombinaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gardelac kaže...

Hvala..

Za zahvaliti imaš gumb.  {#}

14 godina
neaktivan

Evo pomalo skuplje ali nije loša

Evo nekih maticnih pa pogledaj                                     

Asus P8P67-M PRO

ASRock P67 Pro3 B3                                                                                                       

Cijena oko 1250 kn

Cijena ti je oko 920Kn a mozes je nabaviti na Ekupi.hr                                                                                                  

Mozes je nabaviti na Links.hr-u  

Evo ti Pozitivno i negativno misljenje o maticnoj:

+ Kompatibilna s Lga-                                                                                 + Niska potrosnj,odlične

775 hladnjacima,tipke za resetiranje/uključivanje                                      performanse,podržava

Računala,Tipka za reset BIOS-a,                                                                 CrossFire i Sli,odlična

Led-dijagnostika,trogodišnje jamstvo                                                         Implementacija UEFI-ja

-  Hladnjaci su pričvršćeni                                                                            -  Nema naprednog,

s plastičnim klinovima,                                                                                  Podešavanja napona, u

Sata kontroler tvornički                                                                                dodatnoj opremi nema SLI

Konfoguriran kao IDE,problemi                                                                     mostića,pomalo skupa

s podešavanjem razine LLC-a,

nije moguče koristiti kotačić

miša u UEFI-ju.

MSI P67A-GD65

Cijena:1265 u Mikrolineu,1395 u HG Spotu

+  Solidne performanse,

Dobar raspored komponenti,                                  

tipka za resetiranje postavki BIOS-a 

podrzava CrossFire i SLI,kontakti za                                                                                                 

za mjerenje napona,tipke za uključivanje/

resetiranje,Usb3.0 kartica, Dugo jamstvo 3 godine

-  AHCI nije uključen u UEFI-ju,funkcija OC Genie ne radi                                           

Nikola
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 16:33 (Rodić).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
gardelac kaže...

Hvala..

Jesi kupio štogodXD

load up your guns bring your friends its fun to lose to pretend
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
gardelac kaže...

Hvala..

Jesi kupio štogodXD

A nisam još ništa...imaš kakvu drugu ideju? Neku od AMD-a?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 12:13 (gardelac).
15 godina
neaktivan

Evo AMD kombinacija

Kasnje kad skupis jos 300 kn kupi hladnjak!

ivek
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 12:22 (IVOX).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice