Nadogradnja Kompa.

poruka: 2
|
čitano: 480
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nadogradnja Kompa.
Pozdrav ekipa, radio bih nadogradnju svog starog kompa jer u nedostatku novca ne mogu trenutno izdvojiti vise od 2500 kn, stoga sam odlucio potraziti malo savjet ovdje. Prvo da predstavim svoju trenutacnu konfiguraciju koju sam uzeo prije davnih 7-8 godina te me jos dan danas sluzi poprilicno solidno, vrti jos uvijek (sa ponekim zastajkivanjima) i dosta zahtjevnije naslove poput Shadow of Mordor ili Dragon Age Inqisition na vrlo solidnim, a Shadow of Mordor i High grafickim postavkama. Konfiguracija je osnovno slijedeca:

Proc i5 750 2,67ghz
Graf radeon hd 5770 1gb
Maticna gigabyte p55 us3l socket 1156
2*2gb kingston 667mhz rama

Kao sto vec rekoh osrednje zahtjevne igre pokrece jos bez vecih problema, samo malo naprednije i zahtjevnije moram smanjivati kvalitetu, a to mi nije gust igrati tako. Moje pitanje je sljedece, da li bih dobio ista sa izmjenom graficke kartice, dodavanja 4gb rama i eventualno dodavanje ssd-a ako je to uopce moguce na ovoj maticnoj koju trenutno imam. Glavni fokus bi mi bila graficka te sam gledao SAPPHIRE NITRO R7 370 4G D5, 4 GB DDR5, 256-bit, 985/5500 MHz. Problem je sada trenutno samo u tome da li bi ista dobio s tom nadogradnjom s obzirom da trenutno nemam para i za proc i grafu, a mislim da ovaj moj proc jos moze izgurati neko dogledno vrijeme prije nego i njega zamjenim novijom generacijom i5. Molio bih vas za savjet da li to uopce ima smisla sto ja pricam. Detaljnije o konfi u ssovima iz cpuza. Hvala ekipa, pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice