Nadogradnja kompa do 900 kn

poruka: 9
|
čitano: 1.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Htio bih si nadogradit PC za jedno 900 kn, jedino neznam sta da nabavim. Mislio sam nabavit bolje napajanje (trenutno imamo ovo), recimo ovakvo, te nabavit jos 2 GB rama. Sta mislite, da jos stedim i nabavim nes bolje poslje il da odma nabavim nesta? Pogledajte moj PC pa recite, ja neznam sta da uradim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za ovu konfu ti je nepotrebno napajanje od 550W.

Dovoljno ti je neko ovakvo.

Te RAMx2

ukupno 627kn

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eh, ja bi ovo od 550W jer bi poslje stavio ovu trenutnu grafu u CF, pa nek se nadje. Ima jos tko neki prijedlog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To Chiftec 550W nije ništa puno jaće od Corsair CX 400W. Naime bitna je Jačina struje koju daje na railovima (što bliže 20A po railu to bolje).

Moj prijedlog ti je ili sad promjeni napajanje (Mode Com 400W nije za ništa) za neko uistinu kvalitetno i jako (nemora biti i snažno) ili skupi još novaca pa napravi malo veći upgrade (napajanje, proc, još ram, eventualno grafa...).

Stavljati HD 4670 u CF je bezveze, mnogo igara uopće ne podržava CF pa će ti raditi kao da imaš samo jednu karticu. Ako hoćeš jaće, mijenjaj za jaću (ne dodaji istu). Ako iamš 17" i ne planiraš mijenajti, jače ni nije potrebno.

RAM ti treba više samo ako ćeš stavljati 64-bitnu Vistu ili Win7. Za ostalo nećeš neku ogromnu razliku primjetiti. Ali ram je jeftin.

No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja kompa do 900 kn
191x7 kaže...

To Chiftec 550W nije ništa puno jaće od Corsair CX 400W. Naime bitna je Jačina struje koju daje na railovima (što bliže 20A po railu to bolje).

Moj prijedlog ti je ili sad promjeni napajanje (Mode Com 400W nije za ništa) za neko uistinu kvalitetno i jako (nemora biti i snažno) ili skupi još novaca pa napravi malo veći upgrade (napajanje, proc, još ram, eventualno grafa...).

Stavljati HD 4670 u CF je bezveze, mnogo igara uopće ne podržava CF pa će ti raditi kao da imaš samo jednu karticu. Ako hoćeš jaće, mijenjaj za jaću (ne dodaji istu). Ako iamš 17" i ne planiraš mijenajti, jače ni nije potrebno.

RAM ti treba više samo ako ćeš stavljati 64-bitnu Vistu ili Win7. Za ostalo nećeš neku ogromnu razliku primjetiti. Ali ram je jeftin.

Imas prijedlog za napajanje mozda? Btw ocu da traje sto duze da nemoram mijenjat godinu-dvije.

17 godina
neaktivan
krak3n kaže...
191x7 kaže...

Imas prijedlog za napajanje mozda? Btw ocu da traje sto duze da nemoram mijenjat godinu-dvije.

Corsair VX450 ili Fortron PNF 400W

Music is my life :)
17 godina

OCZ 500SXS 500W. Pokušaj to nabaviti.

Napajanje je stavrno dobro, drži bez problema pod stalnim opterečenejm i do 480W.

No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

OCZ 500SXS 500W. Pokušaj to nabaviti.

Napajanje je stavrno dobro, drži bez problema pod stalnim opterečenejm i do 480W.

Jel to ovo?

17 godina

Trebalo bi biti. Valjda je.

No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice