Mišljenje o mom novom AMD

poruka: 10
|
čitano: 1.471
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle volio bi cuti vaše mišljenje o mom novom pc...sastavio sam sve sad samo jos da pokupujem :D

CPU AMD Athlon II x3 455 3.3ghz

MBO Asus M4A78LT AM3

RAM DDR3 G.Skill 4GB (kasnije cu nadodati jos 4GB)

VGA Sapphire ATI HD 6670 1GB DDR5

HDD 500GB SATA II

Kućište Gembird CCC ML2 midi tower black

DVD RW Sony Sata black

Napojna Fortron ili FSP400 ili FSP500 (400w ili 500w) (nisam jos siguran koliko mi je dovoljno wati pa cu vidjeti)

trebao bih pokrenuti sa ovom konfom valjda dovoljno dosta dobrih games xD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mišljenje o mom novom AMD
suad_tuzla kaže...

Dakle volio bi cuti vaše mišljenje o mom novom pc...sastavio sam sve sad samo jos da pokupujem :D

CPU AMD Athlon II x3 455 3.3ghz

MBO Asus M4A78LT AM3

RAM DDR3 G.Skill 4GB (kasnije cu nadodati jos 4GB)

VGA Sapphire ATI HD 6670 1GB DDR5

HDD 500GB SATA II

Kućište Gembird CCC ML2 midi tower black

DVD RW Sony Sata black

Napojna Fortron ili FSP400 ili FSP500 (400w ili 500w) (nisam jos siguran koliko mi je dovoljno wati pa cu vidjeti)

trebao bih pokrenuti sa ovom konfom valjda dovoljno dosta dobrih games xD

FSP400 je i više nego dovoljan za tu konfu... za tvoje potrebe vrlo dobra konfa... 4GB RAM-a je uvrh glave dovoljno. Sve je u potpunosti kompatibilno, nemaš beda oko toga.

Sapienti sat.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 17:06 (Caesar et Brutus).
15 godina

Nije loš komp. Više od 4 GB rama ti je potpuno nepotrebno za standardne potrebe, dok bi ti dobro došla jača grafa ako ti je gaming cilj.

14 godina
neaktivan

To je najbolja grafa koju mogu sebi priuštit...200 maraka je ovdje ona kod nas,tako da sam odlucio dati jos vise para nego sto sam planiro da se kasnije nebi pokajo zbog slabije graficke...mislim da je ova totalno dovoljna za mene....

imam jos jedno pitanje npr kada imas napojnu 500w a pc ti uzima max 300w...sta se dešava sa onih ostalih 200w jel se rasipaju bezveze ili napojna samo daje onoliko struje koliko pc trenutno traži ??

0 0 hvala 0
15 godina

Napajanje uzima onoliko koliko mu treba. Kad kvalitetno napajanje od 500W troši 300W, on to radi efikasnije od recimo lošeg napajanja od 400W. To znači da zapravo troši manje struje nego loše napajanje i imaš stabilniji sustav. To je jedna od glavnih kvaliteta dobrog napajanja i trajati će duže kad se koristi na svojih 50 do 60 % kapaciteta. Zato se uzimaju jača napajanje nego što ti treba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 20:28 (itomic009).
15 godina
neaktivan
suad_tuzla kaže...

To je najbolja grafa koju mogu sebi priuštit...200 maraka je ovdje ona kod nas,tako da sam odlucio dati jos vise para nego sto sam planiro da se kasnije nebi pokajo zbog slabije graficke...mislim da je ova totalno dovoljna za mene....

imam jos jedno pitanje npr kada imas napojnu 500w a pc ti uzima max 300w...sta se dešava sa onih ostalih 200w jel se rasipaju bezveze ili napojna samo daje onoliko struje koliko pc trenutno traži ??

Napajanje si uzme samo onoliko struje koliko mu je potrebno.

Sapienti sat.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 19:46 (Caesar et Brutus).
14 godina
neaktivan

znaci recimo kad bi uzeo ovo napajanje Fortron FSP500 60APN Bronze Plus (500w) i kad upalim pc nebi mi trosio 500w odma,nego onoliko koliko struje trenutno treba pc-u?

nebi mi rasipao ono ostalo viška wati u ništa ?

0 0 hvala 0
16 godina
naravno da ne...
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
16 godina

ne on napajanje isporucuje koliko je potrebno znaci ako surfas netom trosi 200w a dok igras recimo 350w! kuzis

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

eh to mi je trebalo :D hvala,onda cu uzeti ovo od 500 nece mi propasti...hvala vam puno{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice