Koja ti je konf. sada? Koliki LCD koristiš?
Inače ta tvoja je sasvim pristojna..
Jako dobro složeno
.
Uštedi 544 kune ako ti ne treba onaj Modern Warfare 2 u bundleu grafičke, uzmeš Samsunga 500GB F3 jer je brži od tvog WD 500GB 16MB cache, uzmi za sad jednu pločicu DDR3 Kingmaxa 1333MHz 2GB dok ne bude neophodno za igre preko toga jer još nigdje nis vidjeo da treba 3GB+ za neku igru, osim u optimal specs za Metro 2033, al o tom potom
, napajanje Seasonic 430W u ADM-u dođe manje efektivno je iste kvalitete kao Corsair eventualno još jače snage, a dosta ti je.
Ovo je samo moj remark (napomena).
Inače tvoja je konf super! 5 minus
Uštedi 544 kune ako ti ne treba onaj Modern Warfare 2 u bundleu grafičke, uzmeš Samsunga 500GB F3 jer je brži od tvog WD 500GB 16MB cache, uzmi za sad jednu pločicu DDR3 Kingmaxa 1333MHz 2GB dok ne bude neophodno za igre preko toga jer još nigdje nis vidjeo da treba 3GB+ za neku igru, osim u optimal specs za Metro 2033, al o tom potom
, napajanje Seasonic 430W u ADM-u dođe manje efektivno je iste kvalitete kao Corsair eventualno još jače snage, a dosta ti je.
Ovo je samo moj remark (napomena).
Inače tvoja je konf super! 5 minus
Je li misliš na ovaj-http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_179&products_id=4687
Kupujem potpuno isti PC pa me zanima je li baš ovaj HDD jer je razlika u cijeni skoro nepostojeća (WD-360kn, Samsung-380kn)?
Da. Mislim baš na taj. Nešto me kopkalo pa sam se javio. Inače ništa strašno! Ovaj je Caviar Black sa 32MB Cachea pa je i brži, ali košta nešto više od Samsunga F3 pa ko voli nek izvoli.
a dal taj mw 2 jel isto koda sam original kupio...nači mogu igrat mp i to??
Moš da. To ti je original igrica. Moš i MP odigrat ko i da kupiš igricu normalno..!
Za sto kuna
ma zadržat ću ovu grafičku jer sam veliki fan mw2 pa da probam i mp...ali uzet ću i samsungov hdd
I imaš pravo nije šteta igrice jer je dobra. Ja je prošao 2 puta, a nisam neki posebni ljubitelj COD-ova iznimno onog prvoga nastavka Modern Warfare.
a kako tu igricu dobim na dvd-u ili ??
e da malo me ovo čudi... http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=338 ... piše da treba 600 watti??? a meni je napajanje samo 450???
e da malo me ovo čudi... http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=338 ... piše da treba 600 watti??? a meni je napajanje samo 450???
Ne brini, 450W je dovoljno.
i mi možete preporučit neki monitor do 1800 kn (da ima hd) koji bi bio dobar uz ovu konfu...sad imam samsung SyncMaster 2343NW...dali je on dobar?...nema hd...
Odličan ti je monitor, samo ti ostani na ovome
okej...ma ja sam mislio da taj full hd je bolja slika ali ako je dobro i ovo onda okej...:D
okej...ma ja sam mislio da taj full hd je bolja slika ali ako je dobro i ovo onda okej...:D
el si u novoj temi saznao nešto novo...ovaj tvoj monitor ima još veću rezu od full hd tak da ti nema smisla kupovat drugi
a kako se taj mw dobi na dvd-u ili???
mislim da ćeš ga morat skinut al nisam siguran....dobiješ valjda samo key
To oni uzimaju prosječno napajanje kao predložak tj system requirements. Okvirno za HD5850 u nekoj core2quad konfiguraciji bude dosta oko 380 vati za uobičajeni rad samo neka napajanja nemaju konstantni output toliki pa trebaš uzeti ono sa više snage. Kažem ponekada jer ona druga vuku tu konf bez beda i slabija od 600W.
Ja sam imao prilike dobiti DiRT2 samo kupon sa licencom za Steam koji onda downloada igru, a kupio sam isto Sapphire HD5850. Za MF2 neam pojma ako dobiješ i DVD medij na poklon.
Dobiješ samo CD key za Steam download.
a da uz tu konfu uzmem intel i5??
da ja bi rađe uzel i5
a koji u amd-u ih ima 3...
Pa i5 750 (valjda)
ma taj mi je preskup...:(...
nebreš stavit taj procesor na tu matičnu xDD
ti bi stavio socket 1156 na am3 xD
ak oces taj proc moraš i maticnu mjenjat
ma znam sad sam skužio...jbg...kad su intelove matične sve skupe....
ma znam sad sam skužio...jbg...kad su intelove matične sve skupe....
uzmi onu prijašnju šta si složio....nema smisla ić na i5 koj je skuplji za iste performanse...naravno onda je i matićna iz nekog razloga skuplja a nećeš se naigrat niš više nego s ovim amd-om.....s onom nemožeš pogriješit