Mišljenje o konfiguraciji Intel i3

poruka: 13
|
čitano: 2.669
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pozdrav,naručujem za par dana novi komp,to jest konfu,bez HDD jer imam već a i zbog cijena,nešto sam složio pa jel mi možete reć šta mislite,ugl. zbog cod4 kupujem,i idem na Intel i3 jer za par mjeseci kad si skupim kupit ću i5 ili i7,frend mi ima isti proc i slabiju grafu i ima lock 250 u cod-u pa se nadam da je ovo dobro

CPU: Intel Core i3, 2100,3.10 Ghz
GPU: XFX AMD Radeon HD 6870
RAM: Memorija PC-10600 2x2 gyg,1333 Mhz
550 W ,LC Power Silent GIant GREEN POWER
Matična ASROCK H61M-VS

0 0 hvala 0
15 godina

S kojim novcima raspolazes?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Od 2500 do 3200 maks,nikako više,u Karlovcu živim i na raspolaganju su mi : Comel ,Lingua Centar, Links, Atel, Satel

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Mišljenje o konfiguraciji Intel i3
matejribica956 kaže...
Od 2500 do 3200 maks,nikako više,u Karlovcu živim i na raspolaganju su mi : Comel ,Lingua Centar, Links, Atel, Satel

Moze ADM?Jefitniji su od svih tih a dobit ces super konfu za te novce.Dostavljaju besplatno,nikada problema sa njima i imas normalnu garanciju.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Ha nzm. problem su starci,oni plaćaju,a znate kak je s njima,nemože se dokazat,a jel mi možeš u nekom od ovih i u ADM pa bi ja vidio ak uspijem to naručit

0 0 hvala 0
15 godina

Moze,ne treba ti hard,przilica i kuciste?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sve imam,samo ,osnovno: matična,proc,grafička,ram i napajanje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ti iz ADM-a identicna skoro, samo sto sam stavio kvalitetnije napajanje i plocu koja za razliku od one ima normalan raspored slotova.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Puno hvala,jel bi mogla ta konfa vrtit novije igrice na low i cod4 na 250?

0 0 hvala 0
15 godina

Evo puno bolja konfa iz ADM-a.Proc je punokrvni quadcore sa L3 cacheom i otkljucanim mnoziteljem(potencijalni hexa core procesor)super AM3+ ploca sa opcijom da otkljucas procesor,4GB rama,odlicna graficka kartica i super napajanje koje to drzi bez problema.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
matejribica956 kaže...
Puno hvala,jel bi mogla ta konfa vrtit novije igrice na low i cod4 na 250?

Bi najvjerojatnije cod4 bez problema.

Sto se tice novijih igara na HIGH ladno ;) .

edit: blago bolji HD6870.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 11:34 (micr0).
14 godina
neaktivan
Puno hvala,još ću razmislit pa vidjet,hvala na svemu,jedino da pitam jel velijka razlika u GTX 460 i HD 6870?

0 0 hvala 0
15 godina
matejribica956 kaže...
Puno hvala,još ću razmislit pa vidjet,hvala na svemu,jedino da pitam jel velijka razlika u GTX 460 i HD 6870?

Ova GTX 460 OC je slabija nekih 8% od HD 6870.Ali zato imas bolje napajanje i bolji procesor(potencijalni X6 procesor).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice