Misljenje o konfi....

poruka: 7
|
čitano: 841
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Misljenje o konfi....

Evo ovako ja sam narucil konfiguraciju a ona glasi vako :
CPU: AMD Phenom X4 955 BE
GPU: Sapphire VAPOR-X 4890 1GB Iso sam na vapor-x jer je u trgovini jedino bila sapphire verzia obicna i ova vapor x a kazu da vapor ima bolje hladjenje tak da sam se odlucil za nju....

Maticna: GIGABYTE GA-MA790XT-UD4
Sve to za samo nekih 550 eura + neko chiftec napajanje naravno u tu cenu tako da mislim da se isplati, a naravno i misljenje o konfi oce li terati naredne igrice bez prepreka i odprilike ako moze neko da mi kaze kako se pokazo ovaj proc u igricama ... Jer za programe znam da ubija...

stormy the boy TESTER :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Misljenje o konfi....

Ovo nabrojano je ok. A di ti je RAM? Koje je napajanje? Chieftec, nadam se bar 550W... Igrice će ići bez problema stvarno sve...

17 godina
protjeran

Ima u Moj PC konfa sa RAM-ima i napajanjem. Ova grafa će tjerati najzahtjevnije igre još par godina kako stvari sada stoje. Ja imam slabiju verziju, 4870 pa igram sve FPS-ove i Racing već godinu dana na visokoj rezoluciji sa High detaljima i AA+AF bez problema

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ima u Moj PC konfa sa RAM-ima i napajanjem. Ova grafa će tjerati najzahtjevnije igre još par godina kako stvari sada stoje. Ja imam slabiju verziju, 4870 pa igram sve FPS-ove i Racing već godinu dana na visokoj rezoluciji sa High detaljima i AA+AF bez problema

U prvom postu u temi i u Moj PC nije ista matična... Ako je ova iz teme, onda gore mora DDR3 RAM, a ako je ova iz Moj PC, onda mora DDR2...

17 godina
protjeran

Da vidi stvarno?Sramim se Ona prva je X ona je XT sa DDR3 supportom. Mislim da je to ta konfa iz Moj PC-a? Zabunio se kad je pisao, a u Moj PC je vjerovatno ista konfa koju je narućio... Što je to 2,38G RAM-a?

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Da vidi stvarno?Sramim se Ona prva je X ona je XT sa DDR3 supportom. Mislim da je to ta konfa iz Moj PC-a? Zabunio se kad je pisao, a u Moj PC je vjerovatno ista konfa koju je narućio... Što je to 2,38G RAM-a?

Ma pogresno sam napiso samo tako.. promjenicu nije problem :D ... bitno da konfa valja :) do srede treba stic :P

stormy the boy TESTER :P
17 godina
protjeran

Pa koja je onda tvoja naručena MBO? X ili XT?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice