Mini itx iliti

poruka: 7
|
čitano: 3.471
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mini itx ili miniPC

Malo sam pogledao teme ali nisam našao konkretan odgovor pa me zanima sljdeće:

Planiram si uz tv staviti neko kučište damogu gledat filmove ići na net i tome slično i za oko mi je zapelo ovo:

Acer revo rl70

-procesor: AMD Dual Core E450 1.65GHz (1MB Cache)
- memorija: 2GB DDR3
- hard disk: 640 GB SATA
- grafička kartica: AMD Radeon HD6320
- konekcije: 6xUSB 2.0,HDMI,VGA, Card reader, AV I/O
- mreža: Gigabit LAN, W-Lan

Odlično izgleda a cijena oko 2200 kn, odlična stvar mi je direktni HDMI izlaz i integrirani wlan, jedino je malo loše što je garancija godinu dana samo.

Zanima me dali bih mogao preko ovoga kompa vrtiti 3d filmove pošto je tv 3d?

I vaša preporuka zapravo dali je bolje slagati konfiguraciju sam ili uzeti ovako nešto. I odmah neke preporuke od komponenti za takvu konfu...

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Mini itx ili miniPC

Uzmi si lenovo Q180

http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.57db422ac57243b9ad154a7276845b4e.lenovo-ideacentre-q180-intel-atom-d2700-2-13ghz-2gb-320gb-freedos-amd-radeon-hd6450a-512mb-p-n-57-304841.aspx

ima dedicirani HD 6450

Inače i E-350/450 vrti bez problema HD video, ali mislim da je Lenovo ipak bolji izbor..

18 godina
neaktivan
Mini itx iliti

Pozdrav 

Mene zanima gdje se u HR može kupiti itx ploča sa z77 čipom, te kolika je cijena, ili moram ići van po ploču,

Hvala

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Mini itx iliti
miller1985 kaže...

Pozdrav 

Mene zanima gdje se u HR može kupiti itx ploča sa z77 čipom, te kolika je cijena, ili moram ići van po ploču,

Hvala

van

a kod nas je ovo najbolje

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina
neaktivan
Mini itx iliti

znam da se malo ulazi u offtopic ali me zanima da li ta h77 podržava quad core i7/i5 3generacije, ili je bolje uzeti z77, 

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mini itx iliti

Evo ti lista podrzanih procesora za tu plocu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Mini itx iliti
miller1985 kaže...

znam da se malo ulazi u offtopic ali me zanima da li ta h77 podržava quad core i7/i5 3generacije, ili je bolje uzeti z77, 

I računaj da su h77 ploče bolje za Ivybridge, nego za sandy, dok z77 je jednko dobar za obe serije....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice