Mini ITX do 5000kn

poruka: 6
|
čitano: 2.291
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gaming mini-ITX do 5000kn

Kućište mora biti Lian Li PC-Q07B (450kn)
Komp bi služio za igre i multimediu.
Periferija mi nije potrebna, hard imam (WD Caviar Green 1500GB), przilicu imam i napajanje Corsair CX400.
Kanim overclockati tako da mi treba i neki hladnjak za procesor koji stane u ovo kuciste a da dobro hladi...
Volio bih da se sve komponente mogu kupiti u rijeci, preko interneta ne dolazi u obzir.

Mislio sam ovako nesto :
http://img820.imageshack.us/img820/5586/captureqji.png

Sto mislite o ovoj konfiguraciji?

Jel ima di kod nas za kupit Zotac miniITX ploca?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 19:26 (Crombo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mini ITX do 5000kn
Crombo kaže...

Kućište mora biti Lian Li PC-Q07B (450kn)
Komp bi služio za igre i multimediu.
Periferija mi nije potrebna, hard imam (WD Caviar Green 1500GB), przilicu imam i napajanje Corsair CX400.
Kanim overclockati tako da mi treba i neki hladnjak za procesor koji stane u ovo kuciste a da dobro hladi...
Volio bih da se sve komponente mogu kupiti u rijeci, preko interneta ne dolazi u obzir.

Mislio sam ovako nesto :
http://img820.imageshack.us/img820/5586/captureqji.png

Sto mislite o ovoj konfiguraciji?

HTPC konfe se ne overclockiraju.

EDIT- a ni taj proc se ne moze clockati.

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 19:27 (mate960).
16 godina
neaktivan
Mini ITX do 5000kn

Oki, hvala na informaciji...

Ne kanim ja sad to nesto extra overclockat odma... Kad zastari malo ga clockat ili kad odlucim promjenit kuciste i maticnu...

Jeli bolje onda dodat jos para pa uzet i5 2500k?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 19:45 (Crombo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mini ITX do 5000kn

Moraš se odlučiti što ti želiš kupiti. Gaming pc ili HTPC. Gaming pc nije preporučljivo stavljati u malo kučište i koristiti mini-ITX ploču to se jednostavno ne radi.

17 godina
Mini ITX do 5000kn
Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mini ITX do 5000kn

Ne znam jesi li gledao malo po netu, al u taj lian-li ti ne stane nikakva poštenija grafička. Ima mjesta za 1 SSD i jedan HDD, s tim da ako želiš stavit neku single slot grafičku morat ćeš maknuti HDD, skroz ili ga staviti u 5.25'' otvor uz dodatne nosače, gdje inače DVD čitač ide. Isto tako cooler za proc, u tom lian-liu ima premalo mjesta za nešto bolje/visočije od običnog stock coolera. Evo ovdje prolistaj slike, koliki je lian-li zapravo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice