Mbo+ram+proc+grafa i ostale stare komponente.

poruka: 5
|
čitano: 1.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mbo+ram+proc+grafa i ostale stare komponente.

Ovako imam stari komp koji je u losem stanju... zadrzao bih napnajnje (450w),citac te dvd citac i hardisk.. 
trebo bi novu maticnu, procesor ... ram koji nije toliko bitan samo da bude ddr3 jer su jeftini. a grafu bi za pocetak neku prosjecnu .. a poslje bi kupio jaku..
pa sam si mislio procesor x3 455 za nekih 600kn, te maticnu asrock m3a770de za 450kn , ram nekih 4gb ili zapocetak ak bi bilo dovoljno 2gb pa da ostalih 100kn prebacim za grafu ... i sad bi grafa bila do 600 il 700kn.. se to isplati? vase rpeporuke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mbo+ram+proc+grafa i ostale stare komponente.
murkovicdaniel kaže...

Ovako imam stari komp koji je u losem stanju... zadrzao bih napnajnje (450w),citac te dvd citac i hardisk.. 
trebo bi novu maticnu, procesor ... ram koji nije toliko bitan samo da bude ddr3 jer su jeftini. a grafu bi za pocetak neku prosjecnu .. a poslje bi kupio jaku..
pa sam si mislio procesor x3 455 za nekih 600kn, te maticnu asrock m3a770de za 450kn , ram nekih 4gb ili zapocetak ak bi bilo dovoljno 2gb pa da ostalih 100kn prebacim za grafu ... i sad bi grafa bila do 600 il 700kn.. se to isplati? vase rpeporuke?

Procesor sAM3 AMD Athlon II X3 455 (3.3GHz,1.5MB,95W,) box

Grafička kartica XFX HD6790 840M 1GB DDR5 HDMI, DVIx2, DPx2, PciEx, Eyefinity, DX.11, DualFan, HDMI

Memorija DDR3 1333MHz 4GB, 2x2GB, Kingmax , CL9.0, 128Mx8, FLFE

Matična ploča Asus M5A78L-M LX

Ukupno 2.045,56 kn,Protis

I ova grafa tjera 85 % igara na high :)

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Maticna je dosta jeftina.. na nju bi se dalo poslje nadogradivati?

14 godina
neaktivan
murkovicdaniel kaže...

Maticna je dosta jeftina.. na nju bi se dalo poslje nadogradivati?

Nadograđivati što?

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

sigurno ce mi poslje trebati jaci procesor.. a i nevjerujem da s ovom maticnom mogu odkljucati 4 jezgru na procesoru a s onom mojom gore sta su govorili piseju da se moze overclockati.. samo neznam koliko je ona kvalitetna.. 
a i ovako opcenito pitam.  

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice