M-ATX konfiguracija

poruka: 12
|
čitano: 1.590
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
M-ATX konfiguracija

zZ...

prošli topic mi je brzo zatvoren,iz razloga da postoje slični...

sad sam dobro pretražio sve,jer su se neki faktori promijenili i ovakav topic ne postoji :)

znači,konfa mora stati u mini kućište...

Ono što meni treba jest da odigram igrice koje želim (Diablo 3,GW2) i tu i tamo neke novije da ih isprobavam (Fallout,FPSi ) i da to sve radi bez štekanja.

Audiofil sam,ali to ne treba riješavati u budgetu koji imam,jer to imam sa strane riješeno.

Za kutiju cu imat 5000kn (ah,izvanredni troškovi) ali ako se poprave neke stvari možda cu sljedeći tjedan imat 6k za potegnut.

HDD necu kupovat,imam doma 250GB seagate iz servera koji ću koristiti dok cijene ne padnu malo.

Procesor mora biti AMD.

Fractal Design Arc Mini je odabran,a za ostalo tražim savijete.

Ispričavam se ako je netko tražio ovako nešto u mini atx obliku,ja takvu temu nisam našao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: M-ATX konfiguracija

Nije mi frka narucit maticnu s ebaya,ako se isplati...

Vidim da vise manje sve te mATX imaju onboard graficke,jel utjece to kako na performance samog kompa il ju mogu totalno iskljucit??

16 godina
odjavljen
b0.0ster kaže...

Nije mi frka narucit maticnu s ebaya,ako se isplati...

Vidim da vise manje sve te mATX imaju onboard graficke,jel utjece to kako na performance samog kompa il ju mogu totalno iskljucit??

Možeš isključiti, uostalom zašto bi utjecala i ako je uključena?

14 godina
neaktivan

to kazu jer su maticne sa onboard grafama obicno losije od ovih drugih

16 godina
odjavljen
slamka kaže...

to kazu jer su maticne sa onboard grafama obicno losije od ovih drugih

Čista glupost, to jednostavno nije istina.

14 godina
neaktivan
M-ATX konfiguracija

da se nadovezem....

ako je toliko bolje uzet intel i5 procesor,tj ako za tih 500kn razlike u procesoru performanse idu 25 i vise % gore,nebi se bunio uzeti to u tom slucaju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako ti finacije dopustaju moja je preporuka i5 i neka Z68 ploca. Kompatibilan je sa nadolazecom generacijom Intel procesora Ivy Bridge i bit ces miran duze vrijeme sto se kompatibilnosti i performansi tice.

14 godina
neaktivan
M-ATX konfiguracija

OK...

ako se to isplati uzet cu i2500K i Asrock Pro z68 maticnu,konfa ce ici gore onda nekih 1400kn,jer cu uzet brze rame i jacu grafu u tom slucaju....

http://www.links.hr/?naziv=maticna-ploca-asrock-z68-pro3-m-iz68-ddr3-zvuk-s-ata-raid-g-lan-pci-e-d-sub-dp-dvi-hdmi-usb-3-0-esata-matx-s-1155&option=artikl&id_kategorija=05030617&id_artikl=050.306.712

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 11:41 (b0.0ster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Samo pazi na visinu coolera i visinu heatspredera na ramu posto se radi o m-atx kucistu. Ne bacaj pare na ram jer ram najmanje utjece na realne performanse sistema. Uzmi kit 2x4 rama na 1600Mhz, a sto se tice graficke ni tu ti realno ne treba jaca, ali gusti su gusti...a gusti se placaju{#}. Mozes ici na nVidiu, recimo neku gtx 570.

14 godina
neaktivan
M-ATX konfiguracija

moze close

pao je i5 2500K,asrock pro,8GB 1600 Mhz rama,6950 2gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice