Lista traženih komponenata

poruka: 1
|
čitano: 896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Lista traženih komponenata

Ovako, ljudi, namjeravam nabaviti nekakvu mid-gaming konfiguraciju. Trebala bi mi lista nekih komponenata, jer mi se teško snaći na njškalo bez neke očite liste. Znači treba mi:

Lista socket 775 matičnih sa poželjno 2 PCI-E 2.0 x16 porta (ali, možete napisati i sa 1 portom, htio sam da ako u budućnosti budem upgradeao kompjuter, nabavim istu jeftinu karticu i samo spojim) sa DDR2 portovima (poželjno je 3 ili više, može i sa 2 ako nema poželjnih) i sa PATA portovima (ako baš nema nijedne takve, SATA će biti u redu)

Intelov s. 775 Core 2 Duo procesori od 2.66 Ghz i više (da baš ne trebam sljedeće godine upgradeat CPU. Više volim Intelove procesore, iako su skuplji od Atijevih.

Grafičku karticu u seriji ATI Radeon 3000 ili 4000 HD za PCI-E 2.0 16x port koja bi mogla pokrenuti CoD-BO u barem medium postavkama. Molim da se držite ATIjevih gfx kartica, imam loše iskustvo sa nVidijinim (pregrijavanje, cijena)

Eto, svaki post je poželjan, i ako bude koristan, klikam Hvala ^^

Ako se pitate za razlog upgradea, razlog je to što imam prastari komp (AMD Athlon XP 2800+, ATI Radeon 9800 Pro, i 1 GB DDRa).

Ako želite, mogli bi mi složiti neku konfiguraciju koja bi koštala oko 1400 kn max na njuskalo, tj. neki dual core o 2.8 Ghz recimo, Atijeve 3000 ili 4000 Radeon HD serije, i oko 3 GB rama. Ali molim da se napravi balans između grafičke i CPU-a, jer je moj prijatelj kupio Radeonku 6990 HD sa dual core čipom pa je nemože do punog potencijala iskoristiti.

You shall not pass.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice