pozzz, ako bi mi neko mogo ponuditi dobru konfiguraciju cpu-a i maticne do 1300 kuna, i da maticna ima utor za pata diskove???? hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AMD Phenom II X4 955 i neka ploča za ostatak keša.
to si i razmisljam za 955 ili 965, ali neznam koju maticnu da izaberem, posto mi treba s pata utorom za disk...jel nemam sata
Pa neznam sad jel ima s PATA, ali valjda imju neki konektori. CPU definitivno 955, jel ti je 965 IDENTIAČN CPU, samo ga je AMD stavio na 200Mhz više, a svaki 955 je otključan tako da možeš takt podešavati po želji.
aha znaci isti su, naso sam polovni 965 za 600kuna s garancijom do 2014, pa cu njega valjd uzet...i neku plocu
Uzmi taj procesor i Asrock 970DE3/U3S3.
I pazi da imaš DDR3 rame.
aha znaci isti su, naso sam polovni 965 za 600kuna s garancijom do 2014, pa cu njega valjd uzet...i neku plocu
Kupi ovu opciju.
955BE potpuno nov
Sa dostavom 1315HRK, odlican combo spreman za BD/PD upgrade u buducnosti.
Kupi ovu opciju.
955BE potpuno nov
Sa dostavom 1315HRK, odlican combo spreman za BD/PD upgrade u buducnosti.
A IDE disk će spojiti kamo na tu ploču? Neće to tako ići...
Spojiti ce ga IDE to sata konverterom, ne isplati mu kupiti losiju plocu jer ima stari disk.
Ovako moze ili kupiti konverter ili polovni disk za 200HRK.
Na velikom je gubitku kupi li onu plocu naspram ove.
budem kupio ovu asrock 970DE3/U3S3 plocu i vidim da ima u linksu, zajedno ce me izic 1100 kuna, hvala svima ;)