Tek kupio, .... a već se predomislio :-)

poruka: 22
|
čitano: 2.427
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

E ovako: prije nekih 2 mjeseca sam kupo sledeće:

AMD Athlon X2 245 2,9 GHz (155 KM); 2 x 2 GB Kingston RAM-a na 800 MHz (nešto ispod 200 KM); GIGABYTE M61PME-S2P (oko 100 KM); i napajanje od 500 W (jeftinije neko koštalo me 32 KM)

imam garanciju na sve ovo, pravo da vam kažem nisam siguran koliko traje mislim 1 god, mogu provjeriti, imam račun kad sam kupio i koliko platio

želim: phenom X4 black edition 940 ili bolji na bar 3,0 GHZ, ddr2 na 1066 KM ili još bolje ddr3 što bolji

može i bolje od ovoga

dao na oglase na par mjesta niko se ne javlja, a nemam strpljenja da čekam.

STVARNO TREBAM VAŠU POMOĆ

PS

Nadam se da sam dobro postavio temu i da nisam nešto pogrešio (kategoriju ili šta već), jer sam novi korisnik

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

CPU AMD Phenom II X4 955 BOX BE, 3.2GHz, Sck AM3 (http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1012180)

Može li ovo na moju matičnu?

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3009

Štaznači ovo napisano crvenim slovima

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 17:52 (highlander_07).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ti si stavio svoju konfu na oglas, hoces phenom x4, nitko ti se ne javlja da kupi i trebas nasu pomoc

ali nam nisi reko kakvu pomoc trebas

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

može ploča je am2+ samo moraš flash-at bios

nemoj kupovat proc u vemilu jer ce propast a i skup je bolje adm.

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Tek kupio, .... a već se predomislio :-)
zeroname kaže...

Bio sam jucer u VEMILLU i imaju sve...

15 godina
neaktivan

Može malo pojašnjenje.

Baš sam "zagrijan" za ovaj procesor 3,2 GHz 1.239,00 kn.

Koji AMD i koliko?

16 godina
neaktivan
highlander_07 kaže...

Može malo pojašnjenje.

Koji AMD i koliko?

Evo link za 1300 kn možeš dobit 3.4 ghz

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_256_215&products_id=7383

16 godina
neaktivan
highlander_07 kaže...

Može malo pojašnjenje.

Koji AMD i koliko?

zaboravi vemil...nije mi jasno samo nešto...cijene su u KM, a ti sad želiš kupiti u Hrvatskoj procesor...jel ti možemo davati linkove iz bilo kojeg dućana uz Hrv ili...?

btw, moći će ti procesor x4 na matičnu, ali to je dosta slaba matična, ima onaj stari nchipset i nije baš pametno stavljati phenoma na nju(iako će raditi...)

15 godina
neaktivan

Vredi razmisliti.

A napajanje jel dovoljno 500 W (lošije neko)

17 godina
protjeran
zeroname kaže...

mali off topic:

Vemil je već "propao", kupila ga je druga tvrtka i samo ostavila isto ime.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
15 godina
protjeran
Bugofil kaže...
zeroname kaže...

mali off topic:

I ako je koga briga,NA ISTOM SU MJESTU,ISTO SE ZOVU,SVE IMAJU,CIJENE SU NORMALNE!Nista drugo nije bitno!

16 godina
neaktivan
RoTT kaže...
Bugofil kaže...
zeroname kaže...

mali off topic:

I ako je koga briga,NA ISTOM SU MJESTU,ISTO SE ZOVU,SVE IMAJU,CIJENE SU NORMALNE!Nista drugo nije bitno!

akko se ne varam ta tvrtka je u stečaju,a u stečaju nisu obvezni odrzat jamstvo,tojest ako ti se pokvari,nece ti oni popravit.

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere
16 godina
protjeran
Bugofil kaže...
zeroname kaže...

mali off topic:

Ispravak netočnog navoda.

Vemil je napravio rasprodaju da mu ostane što manje produkata (robe) na la geru.

Nakon toga je osoba A prodala sama sebi firmu, tako da je osoba A ponovno vlasnik Vemila.

Šta je s tim dobila? Jednostavno je zayebala preko 500.000 hrvata kojima duguje robu s reklamacije

(pošto je to sad "druga" firma, više ne moraju odrađivati jamstvo).

Sve u svemu, zaobiđite ih u velikom luku (također i HG spot, koji ima novu upravu, al svejedno, ista stvar sa reklamacijama,

ali Vemulj je najgori).

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
protjeran

Ispravak netočnog navoda.

Vemil je napravio rasprodaju da mu ostane što manje produkata (robe) na la geru.

Nakon toga je osoba A prodala sama sebi firmu, tako da je osoba A ponovno vlasnik Vemila.

Šta je s tim dobila? Jednostavno je zayebala preko 500.000 hrvata kojima duguje robu s reklamacije

Sve u svemu, zaobiđite ih u velikom luku (također i HG spot, koji ima novu upravu, al svejedno, ista stvar sa reklamacijama,

ali Vemulj je najgori).

Naravno da nije,kod njih ti ni nece trebat reklamacija jel ti se nista nece pokvarit.

Dali su mi mogucnost da si probam USB TV i onda ako mi se ne svida da ga mogu vratit,mislim da je to dovoljan razlog da kupujem kod njih.

15 godina
neaktivan

OK za Vemil, moga ga i zaobići nije problem. Mada novo je to, ne bi trebalo biti neki problema, ali...

Moja dilema je sledeća (malo sam ovo zakomplikovao):

Da ostavim ovu sada konfiguraciju (AMD Athlon x2 245 2,9 GHz; GIGABYTE M61PME-S2P, 2 x 2 GB Kingston RAM-a na 800 MHz,) ili da nešto tu malo poboljšam.

Imam veliku želju :-) da kupim AMD Phenom II X4 na 3,2 ili 3,4 (da ima jači uzeo bi i njega).

E sad: kad bi uzeo ovako neki procesor, kako bi se "snašao" na mojoj matičnoj.

Koliko bi dobio "prelaskom" na 1066 MHz RAM-a (4 GB isto), a koliko bi me koštalo da pređem na DDR3 memoriju (matična nova, koja i RAM).

Konkretno GTA IV hoću moći dići one detalje što je procesor zadužen za njih (imam btw GIGABYTE HD 4670 1 GB, 128bita i dižem detalje na svim igricama do maksimuma, Resident 5, GTA IV, MASS EFFECT 2, Call MW 2, Wolfenstein, CRYSES)

ŽELA: igre sve na MAX, nizak nivo tolerancije mi je tu.

Ja sam spremio pare za ovaj procesor i najviše bi voleo da imam DDR3 memorije, ...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
highlander_07 kaže...

OK za Vemil, moga ga i zaobići nije problem. Mada novo je to, ne bi trebalo biti neki problema, ali...

Moja dilema je sledeća (malo sam ovo zakomplikovao):

Da ostavim ovu sada konfiguraciju (AMD Athlon x2 245 2,9 GHz; GIGABYTE M61PME-S2P, 2 x 2 GB Kingston RAM-a na 800 MHz,) ili da nešto tu malo poboljšam.

Imam veliku želju :-) da kupim AMD Phenom II X4 na 3,2 ili 3,4 (da ima jači uzeo bi i njega).

E sad: kad bi uzeo ovako neki procesor, kako bi se "snašao" na mojoj matičnoj.

Koliko bi dobio "prelaskom" na 1066 MHz RAM-a (4 GB isto), a koliko bi me koštalo da pređem na DDR3 memoriju (matična nova, koja i RAM).

Konkretno GTA IV hoću moći dići one detalje što je procesor zadužen za njih (imam btw GIGABYTE HD 4670 1 GB, 128bita i dižem detalje na svim igricama do maksimuma, Resident 5, GTA IV, MASS EFFECT 2, Call MW 2, Wolfenstein, CRYSES)

ŽELA: igre sve na MAX, nizak nivo tolerancije mi je tu.

Ja sam spremio pare za ovaj procesor i najviše bi voleo da imam DDR3 memorije, ...

highlander_07  Moj savjet ti je da za sada ostaviš ovako kako je. Uredno igraš najnovije naslove a novce sačuvaj do izlaska novih nVidia kada bi grafičke trebale pojeftiniti i onda 'ubodi' neku dobru.

Kada bi sada kupio procesor dobio bi na performansama ali bi te za maximum detalje i dalje kočila matična i grafička. Zato ti lijepo čekaj dok sve ne prodaš a pogotovo napajanje i matičnu koji nesmiju biti slabi. Jedino ne mijenjaj rame jer nećeš osjetiti prelazak na 1066 MHz.

RoTT- imam osječaj da radiš u Ve-Milu. Ako da, reklamiraj se negdje drugdje, a ako ne, shvati da je Vemil jedna velika prijevara i da su iznevjerili povjerenje kupaca koje vjerojatno neće nikada vratiti.

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
protjeran

dupli post....

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 12:12 (Bugofil).
17 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

UNUSMEDIA d.o.o. je kao vlasnik potpuno čista pred zakonom.

bankrot tvrtki se događa i u USA i u Japanu i u Njemačkoj.

mi smo jednostavno naviknuti na luksuz prijašnjih vremena.

ne branim ih, ne radim tamo, kolega mi je u Osijeku radio, izgubio posao. imam u bivšeg Vemila jedan procesor koji ima još godinu dana garancije, jednu matičnu ploču s godinu i pol, no to je tako u cijelom svijetu.

vani kad propadne banka u kojoj imaš novac, ili propadne mirovinski fond, ti popušiš svu lovu, dok naša država Hrvatska garantira propašću banke određeni iznos, pa ti odluči, želiš li ulagati (oročavati) , koliko ili ne.

nije država krava muzara, pa da svi vuku lovu nazad kad propadne tvrtka, banka, kad se ukrade žito.

kapitalizam je surov i to je tako.

"novi" Vemil će to teško breme dugo nositi na leđima, bolje da su ime promijenili.

15 godina
protjeran

ev da ne otvaram novu temu ja imam istu matičnu kao autor Gigabyte M61PME-S2 AM2+ je jel tu sigurno može 4 jezgreni phenom????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nije mi jasno samo nešto...cijene su u KM, a ti sad želiš kupiti u Hrvatskoj procesor...jel ti možemo davati linkove iz bilo kojeg dućana uz Hrv ili...?

btw, moći će ti procesor x4 na matičnu, ali to je dosta slaba matična, ima onaj stari nchipset i nije baš pametno stavljati phenoma na nju(iako će raditi...)

Ja sam iz BL ali imam frenda u slavonskom brodu koji će mi to kupiti.

Problem je što sam baš "zagrijan" za taj procesor. Pare sam spremio....

A napajanje? Hoće li moći ovo od 500 W (opet moram napisati da me koštalo 32 KM ili 128 kn)

16 godina
protjeran
highlander_07 kaže...

nije mi jasno samo nešto...cijene su u KM, a ti sad želiš kupiti u Hrvatskoj procesor...jel ti možemo davati linkove iz bilo kojeg dućana uz Hrv ili...?

Ja sam iz BL ali imam frenda u slavonskom brodu koji će mi to kupiti.

Problem je što sam baš "zagrijan" za taj procesor. Pare sam spremio....

A napajanje? Hoće li moći ovo od 500 W (opet moram napisati da me koštalo 32 KM ili 128 kn)

Neće ti izdržai napajanje! Kupi novo...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan

To je neko no-name napajanje...čim dobiješ za 130 kn 500w...i njega ćeš morati mijenjati ako budeš grafu mijenjao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice