ovako, imam hard, kuciste, cd/dvd rom zvucnu karticu, treba mi sve ostalo...ako je ikako moguce nesto sto bi dobro pokretalo igre tipa cod2, cod4,
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo:
1. Jači proc+slabija kartica
2. Slabiji proc+jača karica
Jača grafa je 4850. Inače su jednake, ali GTS250 Deep Green ima spuštene taktove.
neznam zas al enmrem vidjet slike, zumiram pa je sve mutno...jel bi mogao napisati koju, i vise bi volio da je graficka jaca, i da, ati
neznam zas al enmrem vidjet slike, zumiram pa je sve mutno...jel bi mogao napisati koju, i vise bi volio da je graficka jaca, i da, ati
Asrock M3A770DE, AM3 - AMD 770 + AMD SB710, ATX, FSB2600, Dual C
Procesor AMD Athlon II X2 250, socket AM3, BOX , 2MB cache, 65W
DDR3 2048MB ( 2GB ) Kingmax, 1333MHz, CL9, FLFE85F-B8EE9
XFX HD5750 512MB DDR5 HDMI,2xDVI,Display Port, DirectX 11,700MHz
kaj to sve kosta samo 2500? nije loše, a jel bih mogao na tome pokretati npr assassins creed 2?
i jos da pitam jel bi mi se isplatilo ako mogu kupiti jos 1 gb rama na to, znaci da imam 1 plocicu po 2 gb, i 1 po 1 gb? i jel moze napajanje xilence ili frontier 400w?
i jos da pitam jel bi mi se isplatilo ako mogu kupiti jos 1 gb rama na to, znaci da imam 1 plocicu po 2 gb, i 1 po 1 gb? i jel moze napajanje xilence ili frontier 400w?
Ne jer bi ti RAM radio u single channel modu. Ta ploča ima dvokanalni memorijski kontroler tako da ti u obzir dolaze samo 2 ili 4GB.
Napajanje nek ostane ovako. Jedino ako se možeš protegnuti do Corsaira onda mijenjaj, ako ne, ostavi kako je.
I ja bih tu stavio HD 4850 i x3 proc.