Konfiguracija,nadograđivat ili pak ne?

poruka: 4
|
čitano: 801
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Evo ovako da vas pitam imam sljedecu konfu:

Intel core i3 540 3,06GHZ overklokan na 2,29
Ati Radeon HD6950 1GB FXF version otključana na HD6970
4gb ddr3 rama
asrock h55mle matična

prije nego sto sam stavio hd 6950 imao sam gtx 460 768mb verziju i bio sam prezadovoljan sa njom proslih 4-5 godina i doslo je vrijeme za promjenu prosli tjedan pa sad neznam da dalje nastavim dizat komp.. :P

e sad pitanje je dal mi se po vama isplati unutra stavljat i7 i 16gigi rama 2x8gb ili mozda za te pare slozit neku "moderniju" konfu.. :help:

Edit: s tim da bi me dizanje konfe na gore navedene dijelove i7 i ram stajalo oko 200€ (dijelove sam nasao po toj cijeni,a max budget je 2500k) :help: :help:
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

16 gb rama ti ne treba ako ti kompjuter sluzi samo za igranje

ako ces nadogradjivat:

-prodaj proc i graficku, kupi polovni i7 8xx,dodaj jos 4gb rama i uzmi novu graficku,neku gtx 960/r9 280/380 i bit ces miran dosta vremena....

-također vidi jel ti napajnje dovoljno da upogoni novu grafu i proc,trebalo bi ti ostat jos novaca od tih 2500kn koliko mislis potrosit

E da, imaj na umu da ako ti se pokvari maticna da vjerovatno neces moci naci zamjensku ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 2:17 (toshiba12345).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stavio sam evo pred pola sata 2x4gb fury ram i nece da mi pokrene komp dode do biosa i nece dalje a ponekad i samo se pokaze ekran od win i pise windows runing from hibernation sto nema veze sa tim..ram pase na maticu to je iskljuceno kao problem...do cega moze bit?
MVasarevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stavio sam evo pred pola sata 2x4gb fury ram i nece da mi pokrene komp dode do biosa i nece dalje a ponekad i samo se pokaze ekran od win i pise windows runing from hibernation sto nema veze sa tim..ram pase na maticu to je iskljuceno kao problem...do cega moze bit?
MVasarevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice