Konfiguracija zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 985
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Konfiguracija

Mozete mi sloziti konfu do 5500kn (max), samo kuciste i da ima nvidiu gtx275, ako je moguce. Konfa neka bude iz adm-a.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfiguracija

CPU

MBO

GPU

HDD

Kučište

RAMx2

Napajanje

Optika

Sve zajedno - 6200kn

Kad slazem konfu sa nekim jacim procom uvik ispadne oko 6000kn... Ili uzmi slabiji proc ili slabiju grafu ili skupi jos 700kn, biraj.

I primjetija san da u adm-a nema bas izbora maticnih za amd...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 11:02 (Fowix).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konfiguracija

evo nešto,slično kao ova u 2. postu,ali jeftinija

90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 12:07 (pod009).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfiguracija

@adison
zasto otaraš toliko tema vezanih za slaganje pc konfiguracija

Nisam ginekolog,ali mogu pogledati!,Status:Moljac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija
pod009 kaže...

Nemaš kučište, ta matična nije za klokanje, samo 2 gb rama, neznan oce li napajanje od 450w izdrzat...
16 godina
neaktivan
Konfiguracija

Takva tema ti vec postoji. Komp do 5500 kn. Vidi ovdje

Odi zuri u sunce ili tako nesto!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
pod009 kaže...

Nemaš kučište, ta matična nije za klokanje, samo 2 gb rama, neznan oce li napajanje od 450w izdrzat...
 kućište neka sam odabere,a trebalo je biti 4GB RAM-a,a napajanje će izdržati bez problema,evo sredio sam
edit:dupli post
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 12:06 (pod009).
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
pod009 kaže...

kućište neka sam odabere,a trebalo je biti 4GB RAM-a,a napajanje će izdržati bez problema,evo sredio sam
17 godina
neaktivan
adison kaže...

Mozete mi sloziti konfu do 5500kn (max), samo kuciste i da ima nvidiu gtx275, ako je moguce. Konfa neka bude iz adm-a.

U mjesec dana otvorio si 5 tema o konfama i ocito niti jednu nisi kupio!Ljudi su ti predlagali ali ti nisi nista komentirao niti se zahvalio njima.
LOCK!
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice