Znaci,molio bi slozenu konfiguraciju sa monitorom od nekih 22-23 inca do 7500 kn....moze 200 kn vise manje cijena varirati.
Ja sam nesto ovako slagao u Diskontu 24...Htio bi recimo neko kvalitetno kuciste i prozirno kao npr Thermatlake-ova kucista mi se dopadaju...Nebi htio previse opet dati za kuciste,samo da je neke dobre cvrstoce i kvalitete i da je prozirno...Onda prijedimo na CPU...Tu definitivno zelim AMD Phenom X4 ili cak X6...Maticna nemora biti neka ultra,samo neka podrzava socket za Phenoma i DDR3 ram,najjeftinija neka koja bi podrzavala lagani overclock komponenata...E sad kad sam vec spomenuo RAM,zelim minimalno 4 GB najjeftinijeg DDR3 rama,ne treba mi neki ultra RAM...Moze biti samo vise od 4 GB manje nikako...Graficka kartica...Tu znam da ce biti svade sad....Zelio bi neku ATI Radeonku HD 5*** serije,naravno podrazumijeva se omjer cijene i performansi...Memorija GDDR5 naravno,minimalno 512 MB,1 GB je poželjan...Samo neka pokreče igrice poput NFS Shifta,Mafie 2,GTA 4 i slicni naslovi...Napajanje za zvjer od kompa nemora biti neko poznato ime,samo neka obavlja svoj posao i da daje dovoljno energije komponentama...Hard disk...Ne bi htio nikakva RAID polja,jer imam 2 eksterna HDD-a po 1 TB , tako da bi jedan obican disk od 1 TB bio dovoljan za instalaciju programa i igrica,dok su filmovi,muzika,setup programa i igrica na eksternom disku...Modanje kucista...Naravno cim sam spomenuo prozirno kuciste,to sam spomenuo iz razloga...Htio bi 4 neonke plave i recimo 4 plava ventilatora da ga osvijetle malo ;) :D ...Ekran mora biti full HD,od bar 22 inca,i da je ok za gledanje filmova i igrice...Od periferije mi nije potrebno nista ( tipkovnicu planiram posebno kupovat,mis takoder dok zvucnici dolaze sljedeci tjedan...)
Molim sve moguce komentare i savjete u vezi svih komponenata ( koja bi bolje odgovarala itd...)