Konfiguracija do 6500 kn

poruka: 5
|
čitano: 833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Konfiguracija do 6500 kn

Namjeravam si sad za ljeto kupit novi komp i malo sam švorc pa me zanima tko mi može složiti najbolju konfu, a da cijena ne prelazi 6500 kn.

Zahvaljujem se. Monitor već imam isto kao i periferiju.

Miky
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 21:20 (Miky).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija do 6500 kn
Miky kaže...

Ajmo da vas sad vidim..

treba li ti monitor i periferija??koji dućani?evo iz ADM-a,kućište po želji,možeš izbaciti GPU i CPU cooler pa uzeti bolje kućište

edit:evo uređeno

written by pod009
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 14:34 (pod009).
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Miky kaže...

Ajmo da vas sad vidim..

treba li ti monitor i periferija??koji dućani?evo iz ADM-a,kućište po želji,možeš izbaciti GPU i CPU cooler pa uzeti bolje kućište

mislim da bolje od ovog ne moze ovo je super slozeno ako stvarno mislis uzet komp uzmi ovaj best buy... svaka cast pod...Namigiva

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Konfiguracija do 6500 kn

A možeš i uzet Sapphire Toxic HD4890 koja ima nereferentni hladnjak i ima više taktove za 1800kn u linksu da ne moraš montirat hladnjak :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Miky kaže...

Ajmo da vas sad vidim..

Dobra konfa samo sta fali HDD... Izbaci cooler ako nemislis clockat i taman za novi HDD.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice