Konfiguracija do 4200kn - NewEgg

poruka: 6
|
čitano: 1.397
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Konfiguracija do 4200kn - NewEgg

Pozdrav.

Imam frenda u USA koji za koji tjedan dolazi u Hrv.

Vec je kupio braticu laptop za maturu, te sam ga zamolio ako moze platit nesto sto kod nas dodje oko 6000kn, a u njih 4000-4100kn

I tako sam sastavio ovu "Best Buy" konfu za taj novac:

AMD Phenom II x4 955 Black Edition 3,2GHz

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P, AM3

A-DATA Gaming Series 2x2GB DDR3 1333MHz

Gigabyte Radeon HD4890 1GB

WD Caviar Green 750GB, 7200rpm

Corsair VX450W

Antec Nine Hundred Black Steel, Mid Tower

LG GH24NS DVD Burner

Ukupno: 4.070kn

Osobno mislim da se i vise nego isplati kupovat u inozemstvu, samo se treba nac jeftinu dostavu.. Nece bit brza al eto :D

Sto se tice memorije, raspitivao sam se i gledao par komentara, jedna je od boljih za ovu cijenu, tako da ona nije problem, a i ne planiram OC-at konfu.

Nadam se da je ok konfa, ide u internet caffe iliti game zone, prodat cu je za 5000kn (Kupac ce ustedit oko 1000kn, a imat ce garanciju i sve..)

Hvala unaprijed.

*You can lead a fool to wisdom but you can't make him think *

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Konfiguracija do 4200kn - NewEgg
puls4R kaže...

Hvala unaprijed.

A ti (naravno) znas da je puno jednostavnije prosvercati nesto tipa prijenosno racunalo, nego cijelu kantu sa dijelovima unutra ?!?!

Sjecam se kada su meni rodjaka iz SAD-a tako udarili po dzepu, a carina i porez ispali ogromni. Doduse bilo je i prilika kada se provukao, pa nije bilo nikakvih placanja.

Sve u svemu, racunaj i na tu opciju...

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 1:05 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
puls4R kaže...

Hvala unaprijed.

A ti (naravno) znas da je puno jednostavnije prosvercati nesto tipa prijenosno racunalo, nego cijelu kantu sa dijelovima unutra ?!?!

Sjecam se kada su meni rodjaka iz SAD-a tako udarili po dzepu, a carina i porez ispali ogromni. Doduse bilo je i prilika kada se provukao, pa nije bilo nikakvih placanja.

Sve u svemu, racunaj i na tu opciju...

Ma lako ce on to prosvercat ne boj se, sverco je i tv pa mu nisu primijetili.. mene zanima dal je konfa oke

17 godina
odjavljen
puls4R kaže...

Ma lako ce on to prosvercat ne boj se, sverco je i tv pa mu nisu primijetili.. mene zanima dal je konfa oke

Ja ti lijepo kazem da sve ovisi o onima na carini, a ne o njemu... Pogotovo sto je danas avionom nesto prosvercati nemoguce.

A konfa je OK, ne znam zasto ne bi bila.

16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
puls4R kaže...

Ja ti lijepo kazem da sve ovisi o onima na carini, a ne o njemu... Pogotovo sto je danas avionom nesto prosvercati nemoguce.

A konfa je OK, ne znam zasto ne bi bila.

Ma zna lika koji radi na carini uvijek ista smjena vec 3 god, i dosada mu je on pustao da prodje.. normalno dogovore se kako i kad, i onda ako budu 2-3 lika, opet se dog. Uspio je puno stvari donest, i nikad nije platio vise od kave i soka tim ljudima, jedan je bosanac :D

17 godina
odjavljen
puls4R kaže...

Ma zna lika koji radi na carini uvijek ista smjena vec 3 god, i dosada mu je on pustao da prodje.. normalno dogovore se kako i kad, i onda ako budu 2-3 lika, opet se dog. Uspio je puno stvari donest, i nikad nije platio vise od kave i soka tim ljudima, jedan je bosanac :D

Ja ti lijepo kazem da sada nisu takva vremena kao prije. No, sretno...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice