- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bi to ovako....
Matična ploča sAM3 Asrock M3A770DE
Procesor AMD Athlon II X3 450
DVD snimač interni SATA Samsung SH-S223C
Napajanje 400W Fortron 60APN, 24pin
Memorija DDR3 1333MHz 2GB Kingmax
Chassis INTER-TECH IT-AOC-01 Midi Tower
HDD SATA II 500 GB SAMSUNG SpinPoint F3
Gigabyte nVidia GeForce N450 , OC 1GB
3.054,11 kn
Protis
Kvalitetnije napajanje,veci HDD,malo bolje kuciste i OC-ana GTS450....
Ja bi to ovako....
Matična ploča sAM3 Asrock M3A770DE
Procesor AMD Athlon II X3 450
DVD snimač interni SATA Samsung SH-S223C
Napajanje 400W Fortron 60APN, 24pin
Memorija DDR3 1333MHz 2GB Kingmax
Chassis INTER-TECH IT-AOC-01 Midi Tower
HDD SATA II 500 GB SAMSUNG SpinPoint F3
Gigabyte nVidia GeForce N450 , OC 1GB
3.054,11 kn
Protis
Kvalitetnije napajanje,veci HDD,malo bolje kuciste i OC-ana GTS450....
hvala ti ko bratu. mislim da ću uzeti tu konfiguraciju uz promjenu RAM-a koji će biti na 1600MHz umjesto 1333MHz
iako gledam i grafičke možda da uzmem 'PointOfView GT220 1GB DDR3 DVI/VGA/HDMI, 128 bit,PCI-X 2.0' jeftinija je u pola cijene, a ima isto GB, 128 bita i 1600MHz je
Uzmi ovo što ti je napisao, GT220 se više ne koristi ni za surfanje po fejsbuku, kamoli nešto drugo.
ok, onda neka bude GTS450 - N450 ; kada već uzimam onda nek imam grafičku koja će zadovoljiti potrebe barem idućih godinu dana
+ monitor
LG W2243T
ili
LG Flatron W2240T
---------------
- kapiram da je ovo ok za uredske potrebe, čačkanje po webu, malo photoshopa i sl. jer igrice ne igram 'Sapphire HD 5670, 512MB GDDR5 128bit, DL-DVI-I+HDMI+DP,PCIX 16x'
- nekako pokušavam sve to nagurati da bude maks 4000kn i normalno da nešto mora ispaštati
Ako ne misliš igrati neka grafa ispašta, a ta 5670 će ti biti više nego dovoljna s kojom ćeš se moći čak i igrati
hitno pitanje
nemaju komponente koje sam gore naveo pa mi ponudili slijedeće
AMD Athlon II 250 3.0GHz
ASUS gf7205 AM3
4GB DDR3 1333MHz
WD 500GB 7200 sATA
GeForce GF220 1GB
DVD/CD ReWritable
LG 22'' Monitor, miš, tipkovnica, zvučnici
3600kn za gotovinu sve zajedno i danas mogu sve nositi kući.
- jel to ok ili da se držim onog svojeg popisa koji bi me ukupno s monitorom koštao 4000kn također za gotovinu.
hitno pitanje
AMD Athlon II 250 3.0GHz
ASUS gf7205 AM3
4GB DDR3 1333MHz
WD 500GB 7200 sATA
GeForce GF220 1GB
DVD/CD ReWritable
- jel to ok ili da se držim onog svojeg popisa koji bi me ukupno s monitorom koštao 4000kn također za gotovinu.
to nije loše ako nećeš pc koristiti za gaming. ako hoćeš evo ti onda ova amd konfa, ili uzmi onu što je vepar složio
druga slika je do 4000kn jeftinija matična, manji hard disk, i jeftinije kučište.
hitno pitanje
AMD Athlon II 250 3.0GHz
ASUS gf7205 AM3
4GB DDR3 1333MHz
WD 500GB 7200 sATA
GeForce GF220 1GB
DVD/CD ReWritable
Ako neces igrat ovo je i vise nego dovoljno, ali ako mislis igrat ta nvidia nece bit dobra
Da ali ako ces i odigrati neku igru posluzit ce i ona naravno low/med bez aa af i slicnih peripetija!
hvala vam na odgovorima
igre ne mislim igrati niti mi je komp za to potreban
radim na webu pa mi treba za to , uredske potrebe, i ponekada za pogledati koji film.
- ono što me škaklja kod te ponuđene konfiguracije je matična za koju mi se čini da nije AM3 nego AM2 što ne želim, također vjerujem da je u tom kučištu što su mi dali neko šrot napajanje čije specifikacije ne znam. ok možda mi za te pare 'daju' monitor, tipkovnicu, miš i 2GB RAM-a više, ali mi daju slabiju matičnu, grafičku, procesor i manji monitor jer sam uz onu gore konfu mislio uzeti neki 24'' IPS monitor.
i ovo bi mi bio prvi put da uzimam već složenu konfiguraciju što nikada do sada nisam napravio jer nemam povjerenja u takve stvari..
još jednom vam hvala, sada moram malo razmisliti pa ako se odlučim za ovo odmah im odnesem keš i nosim komp kući
napajanje je sigurno srot tako najcesce bude uzmi bolje neku od prijedloga gornjih nego to i bolji monitor!
uzeo sam 4000kn u kešu, idem sada prvo do HG spota da mi daju cijenu za konfiguraciju koju ja hoću pa ako mi je u tom rangu odmah platim i nek slože - inače bio sam kod njih tri puta prošli tjedan i nije im se dalo sastaviti mi konfiguraciju iako sam u đepu imao novac.
nekako mi tih 400kn što bi uštedio na ovoj gotovoj konfi ne igra ulogu i želim točno ono što sam si zamislio tako da ću prije nego što prihvatim ovo što mi nude vidjeti koje su mi opcije
lako ja sebi kasnije kupim 2GB RAM-a, a ovo što ta grafička u toj konfiguraciji ima 1GB umjesto mojih 512MB ne igra nikakvu ulogu jer ova od 512 MB koju ja hoću ima GDDR5.
- uh, koje peripetije - ipak želim biti siguran što uzimam prije nego dam lovicu