Trebam konfiguraciju do 3 000 kn za frenda.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel treba monitor,zvučnici,miš,tipkovnica,kučište
jel treba monitor,zvučnici,miš,tipkovnica,kučište
Netreba
Matična ploča sAM3 Asrock M3A UCC - AMD 480X CrossFire
CPU Desktop Athlon II X3 440 (3.0GHz, 1.5MB, 95W) box
DVD snimač interni SATA LG GH22NS Black bulk
Napajanje 400W Corsair
Memorija DDR3 1333MHz 2GB Apacer
HDD SATA II 500 GB SAMSUNG SpinPoint F3
Grafička kartica Gigabyte PCI-E nVidia GeForce N460 OC, 768MB
3064,13 kn PROTIS
.
Može u linksu ili konikomu? ali samo komponente koju dostupne u varaždinu ?
.
Može u linksu ili konikomu? ali samo komponente koju dostupne u varaždinu ?
E Tinča!? Evo ja sam slagao kolegi s posla novi komp u Linksu i moraš gledat ono šta je dostupno u centralnom skladištu
Tako su i meni rekli kad sam več bio naručio komp mu pa su me zvali telefonom da neš nemaju u Rijeci nego samo da treba slagat ono što je dostupno
na centralnome skladištu...? btw pa sam potom mijenjao robu jer je nije bilo npr. umj Athlona II 635 sam morao na Athlona II 640 i sa Samsunga 320 F4 sam isto uzo Samsunga 250 F4 onaj manji
case isto tako
Molim za još konfiguracija bez harda,cd/dvd čitača i bez grafičke, samo iz linksa ili konikoma
Trebaš nam reći koju grafičku koristiš radi napajanja svejedno? @xxxCrosainTXXX rekao je do 3000?
edit treba i CPU i case svejedno!;)
Bi li ovo napajanje bilo dosta za ove komponente ? i još bi gore bila grafička ati 512 mb
Da, držalo bi. Iako bih radije išao na CX400.
I koji točno model grafičke? Nije isto 4650 512MB i 5770 512MB.
Bi li ovo napajanje bilo dosta za ove komponente ? i još bi gore bila grafička ati 512 mb
Da, držalo bi. Iako bih radije išao na CX400.
I koji točno model grafičke? Nije isto 4650 512MB i 5770 512MB.
Neznam to točno to je konfiguracija za frenda
Moraš nam reći koji model ATI 512 jer sve drugačije puno troše struje. Pa da ne kupuješ bzvz prejako napajanje. Šta ćeš bacat novce kada ne treba
Moraš nam reći koji model ATI 512 jer sve drugačije puno troše struje. Pa da ne kupuješ bzvz prejako napajanje. Šta ćeš bacat novce kada ne treba
ATI radeon HD4650 1gb
ATI radeon HD4650 1gb
Jel već kupljena ili je tek namjerava?
Ako još nije kupljena, predlažem da ideš što dalje od nje jer se nećeš s njom baš naigrati.
ATI radeon HD4650 1gb
Jel već kupljena ili je tek namjerava?
Ako još nije kupljena, predlažem da ideš što dalje od nje jer se nećeš s njom baš naigrati.
Več je kupljena