Znaci napokon je došlo vrijeme za kupnju nove konfiguracija. Cifra kojom raspolažem je 10 000kn. Vjerovatno cu kupovati preko firme te cu time dobiti popust od 20% odnosno potrošit ću samo 8 000 kn. No to je najmanje bitno.
Znam da su forumaši vrlo cesto skeptični oko kupovanja visoko budžetnih konfiguracija te ne vjeruju u stvarnu kupovinu iste. No ja ovu sigurno kupujem stoga bih molio da bilo tko tko pristupi pomoći slaganja ove konfiguracija pristupi najozbiljnije moguće.
Znaci ova konfiguracija bi mi sluzila iskljucivo za gaming te gledanja filmova nikakve ozbiljnije obrade videa i sličnih stvari ne planiram vršit, ali kažem ozbiljnijih znam ja zalutat i u ta podrucja. Znaci htio bih da ova konfa opstane sto vise kako bih to rekao 'aktualna', znajući da tržište napreduje enormnom brzinom htio bih si omogućiti npr. pokretanja najnovijih naslova za sto duzi period.
Overclockati ne namjeravam, barem ne trenutno. Procesor bih htio od Intela, mada ne nuzno moram priznat da u procove od AMD-a nisam bas nesto ni upucen, te memoriju od 1tb. To su fiksne želje.
Konfu mi spojite preko bilo koje trgovine. Jer jos ne znam gdje cu to kupiti, samo trebam odrediti proizvode. Znaci u ovu cijenu od 10 000 kn ulazi kompletna konfiguracija uključujući i periferiju. Tipkovnica i miš bi bilo poželjno da su prilagođeni igranju, gamerska tipkovnica te miš. Ali znajući cijene znam da su skupe te ne bih htio na to previše trošit te se zakinut na nekom drugom području samo zbog luksuza. Monitor sam se dugo dvoumio između 23'' te 24'' te sam na kraju ipak odlučio za 23''.
Znači ja mislim da bi to bilo to. Evo ispričavam se na malo podebljem 'pilanju' ali jednostavno ne želim srljati i baciti novce u vodu. Hvala svima unaprijed!

!
Ove vaše sve imaju 5870, a šta će mu to??? No svi bi složili ko i ja samo promijenili bi grafičku i maknuli kućište, tako da...