Konfiguracija oko 3500 kn

poruka: 8
|
čitano: 1.725
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Poštovanje,

tražim casual konfu do 3500kn za kolegu, (bez monitora i perferije, ali s kučištem) koja je uglavnom za gladak rad u Windowsima (dakle neki tri-core AMD ili Intel i3) office, film, poneku igru te razne potrebštine za faks. Dakle po mogućnosti neka solidna grafa kaj moze pokrenuti igre no dakako ne na 16xAA i slicno. Također zahtjeva 4 GB RAM-a (koji god, sam da ga ima!) te 500GB HDD ako moze (320 minimum). Također ako se može, sve to ukoponirati za 2500ak kuna + neki 22" monitor ako se ikako da, a da pritom konfiguracija ostane solidna.

Hvala!

I'm not your buddy, friend. I'm not your buddy, guy. I'm not your guy, pal.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

možda nekaj ovak

Never trust a computer you can't throw out a window.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 0:39 (BOGDO).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
Dobro slozeno, bogdo! vrhunski za povremeni gaming na nizim rezama, za te pare tesko se moze sloziti bolje!
sretan božić :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bogdo zaboravio si monitor, kolega je naveo za 3500 s monitorom. Razmisli o ovoj konfiguraciji, slabijoj u svakom pogledu, i to jako slabijoj, međutim, iako znam da je bolje slagati odvojeno, smatram da se povoljnije ne moze naci :( Evo ti link: http://www.konikom.hr/p9365/pc-home-advanced-dx/product_info.html?osCsid=oml26vcajq36lmr9ob7iki1rl8iu4dh9
imaš kutiju, monitor, mis, tipkovnicu i zvucnike!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

E kako zna neka si nadoda jos 500 kuna jer nemozes imati i ovce i novce za 3500.

Ja sam ovo slozio : AMD 3 jezgrenac kojeg ce moci otkljucati u 4 jezgrenac preko Core Unlockera na maticnoj , 4 gige najjeftinijeg rama , hard od 500 giga , grafa je isto oke , napajanje sam stavio neko kvalitetnije , corsairovi za tu cijenu su u ku*cu ( CX serija ) , opticki citac , najjeftinije kuciste i ekran solidan za navedene pare .

Tako da , neka nade jos tih 500 kn gdje god moze jer za ove pare nemoze bolje .

Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija oko 3500 kn
kajmak kaže...

Poštovanje,

tražim casual konfu do 3500kn za kolegu, (bez monitora i perferije, ali s kučištem) koja je uglavnom za gladak rad u Windowsima (dakle neki tri-core AMD ili Intel i3) office, film, poneku igru te razne potrebštine za faks. Dakle po mogućnosti neka solidna grafa kaj moze pokrenuti igre no dakako ne na 16xAA i slicno. Također zahtjeva 4 GB RAM-a (koji god, sam da ga ima!) te 500GB HDD ako moze (320 minimum). Također ako se može, sve to ukoponirati za 2500ak kuna + neki 22" monitor ako se ikako da, a da pritom konfiguracija ostane solidna.

Hvala!

Evo dvije konfiguracije. Jedna je AMD (II X3), druga je Intel (i3).

Kao što si napisao na početku, nisam stavljao monitor i periferiju, imaju 4GB RAM-a, 500GB HDD, i solidnu grafičku karticu.

Samo, jedna mi stvar nije jasna: kako misliš da složimo konfiguraciju od 3500kn, ali da sve to ukomponiramo za 2500kn?

AMD AMD
Intel Intel
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 13:04 (g520).
15 godina
MA HOĆE ČOVJEK I OVCE I NOVCE, A NE MOZE TO TAKO! KOLIKO PARA, TOLIKO MUZIKE! SORRY ZA OT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice