Trebao bih konfiguraciju za oko 2600 kn bez periferija i kučišta, kupujem u adm, i komp će biti uglavnom za igranje..proc neka bude Intel
Pa sad ko zna složit što bolje za ovu svotu novac..puno hvala..pozz
Trebao bih konfiguraciju za oko 2600 kn bez periferija i kučišta, kupujem u adm, i komp će biti uglavnom za igranje..proc neka bude Intel
ovak ak uzimaš intel on če te izač npr c2d izač če te oko 1200 kn a kamoli quad da uzmeš bolje je amd
hmmm..pa nemora bi sad quad..ali neću AMD..
jao ti i intel npr ja imam intel al pazi ovo tebe če sam procesor izač preko 1000 kn ja ču probat nač što jeftiniji intel pa ti složit al kasnije nemoj reč da nevalja konfa jel nač ču što jeftinije a znaš šta ide ako je što jeftinije ide i slabije...pa prema tome!!
Amd je jeftiniji....a nije lošiji od intela...Jel trebaš pržilicu?
Amd je jeftiniji....a nije lošiji od intela...
eto svi če ti reč al ak uzmeš intel onda moraš na matičnoj grafičkoj hdd-u i ramima štedit!! bolje amd da imaš jedno 4.000 kn onda bi mogo uzet intel a za sad amd nek kolege kažu ja ču sada probati nešto sklopiti!! aj i ti big probaj!! pa čemo vidit!! di šta kako ja ču intela a ti probaj amd pa koja mu se verzija svidi nek uzme jel može big?
Amd je jeftiniji....a nije lošiji od intela...
eto svi če ti reč al ak uzmeš intel onda moraš na matičnoj grafičkoj hdd-u i ramima štedit!! bolje amd da imaš jedno 4.000 kn onda bi mogo uzet intel a za sad amd nek kolege kažu ja ču sada probati nešto sklopiti!! aj i ti big probaj!! pa čemo vidit!! di šta kako ja ču intela a ti probaj amd pa koja mu se verzija svidi nek uzme jel može big?
Može,može
Samo jel mu treba pržilica?
aj evo ja cu ti probat nes nac za slozit. i od amda i od intela...(ako od intela jedva i uspiem za tu cijenu)
aj evo ja cu ti probat nes nac za slozit. i od amda i od intela...(ako od intela jedva i uspiem za tu cijenu)
naj jaći će moć c2d evo našo sam jedan c2d ispod 1000 kn za neki 800-900
Evo AMD konfa
Stavio sam 2 gb rama jer mu je to dosta i da može bolja grafa,a rami se lako nadograde kasnije
al me patiš s tim intelom jao jao evo ti s 4 giga ram-a imaš i dvd pržilicu!!
Evo AMD konfa
Stavio sam 2 gb rama jer mu je to dosta i da može bolja grafa,a rami se lako nadograde kasnije
al me patiš s tim intelom jao jao
Ja te patim s intelom?
Evo AMD konfa
al me patiš s tim intelom jao jao
Ja te patim s intelom?
ma ne ti on me pati evo mu s intelom i nek ga voda nosi!!
I koji je zaključak?
Da uzimaš AMD jer ova moja konfa je dobra gaming konfa.
I koji je zaključak?
aj reci dal sam ovo uspio max izvuć za te novce intelovu konfu? ja mislim da jesam al jedva!!još neki dvjestotinjak kuna i prelazi!!
I koji je zaključak?
aj reci dal sam ovo uspio max izvuć za te novce intelovu konfu? ja mislim da jesam al jedva!!
Neznam ni ne pratim Intel.
Al ova tvoja konfa ima samo bolji proc,sve ostalo je lošije,a grafa je loša i napajanje uber loše.
I koji je zaključak?
aj reci dal sam ovo uspio max izvuć za te novce intelovu konfu? ja mislim da jesam al jedva!!
Neznam jer ni ne pratim intel,amd je bolji i točka.
ma si me skonto ti sam pogledaj i usporedi jedino kod mene ima više ram memorije eto i ništa drugo!!
I koji je zaključak?
Neznam ni ne pratim Intel.
Al ova tvoja konfa ima samo bolji proc,sve ostalo je lošije,a grafa je loša i napajanje uber loše.
ja sam maximum izvuko ja sam odmah na poćetku reko amd uzmi al on oče intel i amen!! sad vlasnika teme zamoljavam da meni i big guy-u stavi hvala znaš to ti je onaj mali gumbić pored onih ruku di stisneš hvala!!
1 x Procesor Intel Pentium Dual-Core E5200 , 2.5GHz, socket 775, 2Mb
1 x Asrock P43DE, Intel P43, Intel ICH10, ATX, Dual Channel 4xDDR2
1 x Napajanje CORSAIR 400W, CX Series CMPSU-400CXEU, 12cm vent.
1 x Sapphire HD 4670, 512Mb GDDR3, 128bit, Dual DVI, PCI Express 16x
1 x HDD WD Caviar 320 GB, WD3200AAKS, SERIAL ATA II, 16MB cache, 720
2 x DDR2 1024MB ( 1GB ) PC6400 Kingmax, 800MHz, CL5
1 x Samsung SH-S223L SATA Bulk Black Lightscribe, SATA, Pblack
2.447,80Kn ADM
@ Bana: Što uzimaš novi komp kad za te novce ne dobijaš nešto jače od onoga što imaš (ako imaš ono pod "Moj PC")?
1 x Procesor Intel Pentium Dual-Core E5200 , 2.5GHz, socket 775, 2Mb
1 x Asrock P43DE, Intel P43, Intel ICH10, ATX, Dual Channel 4xDDR2
1 x Napajanje CORSAIR 400W, CX Series CMPSU-400CXEU, 12cm vent.
1 x Sapphire HD 4670, 512Mb GDDR3, 128bit, Dual DVI, PCI Express 16x
1 x HDD WD Caviar 320 GB, WD3200AAKS, SERIAL ATA II, 16MB cache, 720
2 x DDR2 1024MB ( 1GB ) PC6400 Kingmax, 800MHz, CL5
1 x Samsung SH-S223L SATA Bulk Black Lightscribe, SATA, Pblack
2.447,80Kn ADM
@ Bana: Što uzimaš novi komp kad za te novce ne dobijaš nešto jače od onoga što imaš (ako imaš ono pod "Moj PC")?
Pa da,trebo bi samo uzet matičnu,proc i 2 gige rama,a možda želi još jedan komp,nek se izjasni.
Pa još nema ni realne potrebe da mjenja proc i matičnu.
Rama može dodati i hard ako mu treba veći.
Grafa je dovoljno jaka za 19" wide monitor.
Ako mjenja samo proc i matičnu te dodaje rama - može uzeti dobro.
(Recimo četverojezgreni Phenom II, AM2+ ploču, 2 GB DDR2 ili Quad Core Intel + p43 ili p45 ploču + ram).
evo od AMD-a isplativiji od Intela (preslo je 2600kn sam nadodaj malo to i imas dobru konfu za sve)
AMD:
Napajanje: Napajanje Linkworld 460W, ATX2, 120mm vent. - 141,04Kn
Kuciste: Antec Three Hundred - EU, Midi tower, ATX, 5,25" vanjski utor 3 - 479,74K
Maticna Ploca: Gigabyte M720-US3, nForce 720D, S. AM3/AM2+/AM2, 6xSATA RAID - 439,97Kn
Procesor: AMD Athlon II X2 245, socket AM3, BOX , 2MB cache, 65W - 469,86Kn
Radna Memorija: DDR2 2048MB ( 2GB ) PC8500 Kingmax , 1066MHz, KLEE88F-B8KO6 - 219,39Kn
Hard Disk: HDD HITACHI 500 Gb , 16Mb cache, Serial ATA II 3GB/S, 7200rpm - 360,42Kn
Graficka Kartica: Gigabyte Radeon HD 4650 1GB DDR2,128bit, DVI-I / D-sub / HDMI - 449,61Kn
DVD, CD ROM: DVD upisivac Pioneer DVR-KD08, 8x DVD+RW, 6x DVD-RW, 8x DVD±R - 353,19Kn
UKUPNO: 2913kn
edit: sad sam skuzio bez kucista i periferija samo to izbaci iz cjene i uzmi bolju graficku ili jos 1 ili 2gb rama.
Evo ti pa si usporedi
Odlicno si ti to slozio ali mislim da mu je moja isplativija ako misli koristit za sve......
Evo ti pa si usporedi
Odlicno si ti to slozio ali mislim da mu je moja isplativija ako misli koristit za sve......
Nije bolja,stavio si napajanje od 100kn,a optiku od 350,grafa loša,osim ako ne misli ništa igra!
Nek uzme od big_guya nemore fali nikako,a može i nadogradit..
A što ćeš sa trenutnim kompom?