Konfa do 3000 kn

poruka: 6
|
čitano: 2.089
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Konfa do 3000 kn

Dobra konfa, samo bi ja rađe uzeo XFX Core 80 450, zato sto ima SeaSonic S12II konstrukciju, a CX430 se pokazao lošijim od prethodnika, legendarnog CX400. Kućište je šrotex, ali s obzirom da si ograničen budžetom bit će u redu. Nije da kazem kako Seagate hardovi nisu dobri, dapače, ali ja bi na tvom mjestu izdvojio koju kunu vise i uzeo Samsung F3 500Gb, zbog tisine i pouzdanosti. Ostalo je sve u redu, moram priznati da je za te novce jako dobra konfiguracija, gotovo bez zamjerke. Sada, mozes ti uzeti bez problema XFX6870, ali time si premašio budžet, što nije potrebno jer ce i 6850 biti dovoljna za gaming. Koliko vidim, ova konfa je nedvojbeno slagana u Protisu, jednoj od najjeftinijh PC trgovina, tako da sumnjam da ces igdje naci bolju konfu za te novce.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 9:54 (Caesar et Brutus).
15 godina
neaktivan
Konfa do 3000 kn

znači samo promjenim napajanje i tvrdi disk i uzmem si hd6850 , i kasnije si dodam još 2 gb rama i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mlinka93 kaže...

znači samo promjenim napajanje i tvrdi disk i uzmem si hd6850 , i kasnije si dodam još 2 gb rama i to je to

Tako je, upravo to{#}

15 godina
neaktivan
Konfa do 3000 kn

e još sam da pitak za grafičku dal da uzmem

HD6850 TOXIC

ili

HD6850

ova toxic mi se čini boljim izborom

i dal bi bi napajanje moglo izdržat klokanje procesora i grafičke

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mlinka93 kaže...

e još sam da pitak za grafičku dal da uzmem

HD6850 TOXIC>svakako uzmi ako ti budžet dopušta

ili

HD6850

ova toxic mi se čini boljim izborom

i dal bi bi napajanje moglo izdržat klokanje procesora i grafičke>Da, bez brige.

HD6850 Toxic, naravno. Brža i bolja za OC.

Drzat ce bez problema (i uz priličan OC), ne brini.{#}

Unutra je punokrvna SeaSonic S12II konstrukcija, dakle kvaliteta i pouzdanost prije svega.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 21:17 (Caesar et Brutus).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice