Konfa za 4000 kn? Jel valja?

poruka: 10
|
čitano: 2.435
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo ovo sam slozio prijatelju! Treba mi HITNO vase misljenje jer idem za pola sata kod njega! Jesam li gdje zabrljao? Je li se sta moze bolje?

Evo konfe:

Konfa Konfa
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 17:06 (Zely).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Konfa za 4000 kn? Jel valja?
Zely kaže...

Evo ovo sam slozio prijatelju! Treba mi HITNO vase misljenje jer idem za pola sata kod njega! Jesam li gdje zabrljao? Je li se sta moze bolje?

Evo konfe:

A konfa je...?
AC Milan
16 godina
neaktivan
sorry ne znam zasto se slika nije odmah vidjela! evo je sad gore!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
16 godina
Zely kaže...

Evo konfe:

Koja je namjena računala?Računalo samo po sebi je vrlo dobro.Eventualno bi mogao staviti socket AM2+ matičnu ploču i ovu grafičku karticu,ako su namjena igre.
16 godina
neaktivan
1. maticna je sockent am2+
2. te grafe nema u vemila a on je ogranicen na vemila tako da idu samo artikli od tamo
e i namjena konfe je gameing
16 godina
neaktivan
jos 10 min! amo jos komentara please!
16 godina
Zely kaže...
1. maticna je sockent am2+
2. te grafe nema u vemila a on je ogranicen na vemila tako da idu samo artikli od tamo
e i namjena konfe je gameing
 Ima,a čak je i jeftinija od one u ADM-a.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 17:25 (Izzy).
17 godina
neaktivan

+kućište i periferija

EDIT:dalo bi se tu i ugurat možda gts250 ili hd 4850

beži bre dabre idu kobre....ma ko bre idu?...ma kobre dabre....kobre?da bre
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 17:25 (Drakon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Dobro si složio sam ja bih ipak sa ATI 4670 išao na noviju ATI 4770. Ima u vemilu za iste novce samo od Powercolor! Možda jedino zbog memorije na GPU jer tvoja ima 1G dok ova 512 MB samo. Pa ti odluči. Konačna cijena se neće povećati. Čitao sam o 4770 dosta i nije loš izbor, a svakako se dobro uklapa u konfiguraciju od 4k KN, bolje od 4670 koja jest best-buy, ali i slabija. Ova ATI 4770 je skoro pa u rangu sa GTS250! Odluči!

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice