Eto sto kazete na ovo:
Konfa
Procesor: AMD Phenom II X6 1075T , socket AM3, 3.0Ghz, 9MB c
Maticna: ASUS M4A87TD/USB3, AM3, AMD 870, SB850, BUS 5200 MHz, DDR3
Memorija: DDR3 4GB (2x2GB) Kingmax, 1600MHz, FLGE85F
HDD: WD 1Tb, 1002FAEX , SATA 6 Gb/s, 64MB Cache, WD Caviar Black
Napajanje: SEASONIC 520W, SS-520GM, aktivni PFC, Hlađenje 120mm
DVD: LG GH22NS, DVD±RW, 22x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
Kuciste: Thermaltake V3 Black Edition, VL80001W2Z, Middle Tower, 4,6 kg
Dodatni ventilator: ASUS 1225S1/ID2 Blue, Hladnjak za kućište, Promjer 12 cm, 1200
Kao sto vidite, nema graficke. Kakva je integrirana graficka na toj maticnoj? Vjerojatno je dovoljna za moje potrebe, s obzirom da nije gaming konfa.
Sto kazete na napajanje? Ne razumijem se, ali netko mi je jos prije savjetovao ovo napajanje. Je li previse ili je pak premalo?
Pasu li sve komponente? Mislim, rade li zajedno?
Tipkovnica i mis
Tipkovnica Cooler Master Slim X i Neo-E miš, USB, miš Ergonomski
Htio sam slim tipkovnicu, pa mislim da mi je ovo dobra. Imate li savjete? Koristi li ju tko? Mogu li mozda za iste novce dobiti bolju tipkovnicu i mis?
Monitor
LG E2340T-PN 23" LED Wide LCD Monitor; Resolution 1920x1080
Mislio sam se izmedju dva monitora. Skoro pa su isti. Ovaj koji sam naveo je 300kn jeftinija, a contrast mu je bolji. Samo je response time losiji. Koristi li tko ovaj monitor? Je li dobar? Kakva je slika?
Takodjer, koliko dodje sastavljanje kompa i postarina u ADM-u? Mogu li me mozda prevariti (tako da stave krive komponente)? Je li mozda bolje da mi komponente dodju, pa da ih ja spojim (uzmite u obzir da nikada to nisam radio i da nemam pojma o tome)?
Eto hvala vam na svemu. Samo zelim biti siguran da je to to. :D Hvala jos jednom.