Kompatibilnost konfiguracije

poruka: 7
|
čitano: 1.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kompatibilnost

Sto mislite o ovoj konfiguraciji? Da li je sve kompatibilno te da li postoji veliki nesrazmjer komponenata?

RAM-i su: OCZ Gold Edition XTC 2x1GB 800MHz DDR2 (njih vec imam)

Kasnije kada bi nadogradivao rame da li je bolje kupiti jos takva 2 cipa ili uzeti 2x2GB neke druge memorije(u ovom slucaju stari rami idu van) 

komp komp
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 17:32 (Creep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sve je ok, ali ja bih ti preporučio ovo napajanje(5xxx serija manje troši, ne treba ti ništa jače)...

mislim da bi trebalo uzeti još 2 gb rama jer je 2 gb rama za današnje uvjete i win7 po mom mišljenju malo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kompatibilnost konfiguracije

To stoji, samo neznam dal je bolje(isplativije) uzet još dva čipa po 1GB i overclockat ih kolko ide ili izbacit ove rame van i bubnut 2x2GB 1066Mhz

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 19:15 (Creep).
16 godina
neaktivan

a možda bi i najbolje bilo ddr3 staviti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uff, al to poteže promjenu matične jer ova kolko sam skužio ne podržava DDR3 i automatski prelazi moj budžet...

Mislim da cu uzet AMD PhenomII x2 550 BE i "pretvorit" ga u PhenomII x4 i kupit 2x2GB DDR2 1066MHz i ko ga šiša!Cool

PS: hvala na savjetima!

16 godina
neaktivan
Creep kaže...

uff, al to poteže promjenu matične jer ova kolko sam skužio ne podržava DDR3 i automatski prelazi moj budžet...

Mislim da cu uzet AMD PhenomII x2 550 BE i "pretvorit" ga u PhenomII x4 i kupit 2x2GB DDR2 1066MHz i ko ga šiša!Cool

PS: hvala na savjetima!

ne znam, nije ti 100% sigurno da ćeš uspjeti otključati još 2. jezgre..

15 godina
neaktivan

"Unlocking disabled cores should be seen as a bonus, and not a feature."Osmijeh

Računam na malo sreće, ali svejedno i ako ih ne otključam proc je dobar i može ga se fino overclockat.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice