- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BFG GTX 260 MAXCORE OCX,ova kartica je overklokirana pa je po performansama vrlo blizu s GTX 280 tako da ti ja nju predlažem da kupiš,samo nije trenutno raspoloživa u hgspotu pa ih nazovi i raspitaj se kad će doći ako želiš.Ovdje imaš test Maxcore OCX s običnom GTX 260 i s još nekoliko različitih kartica. Ako ti se ne da čekati ja bih uzeo ATI HD 4870 1GB.
GTX260 je bolja, to ne mogu poreći. Ali nije ništa spektakularno bolja. Ja mislim da se ne isplati dati 300kn više. Dobiti ćeš nešto na performansama, ali ne možeš reći da performanse kod HD4870 1GB nisu već zadovoljavajuće... Uglavnom, na tebi je, želiš li dati 300kn više na nešto što po mom mišljenju ne vrijedi tolko... Bolja je, ali 300kn je 300kn...
ko što su dečki već rekli GTX260..grafa je odlična...posebno overclockana verzija..ona je blizu GTX280.
Da. kartica je super al se je ne isplati kupovati ak nemaš 24" monitor ( rezolucija 1900x1200 )
Da. kartica je super al se je ne isplati kupovati ak nemaš 24" monitor ( rezolucija 1900x1200 )

Ma 4850 će ti biti dovoljna za sve igre da pokretaš na high ( osim crysisa i gta 4 ) - jeftina je ali jaka :D