Imam laptop Acer Aspire 5750ZG, kupio sam ga nedavno i odlicno radi, ali procesor (IntelCoreDuo@B960) je slabiji, pa bi htjeo kupiti novi sa kojim bih mogao igrati Pes 13 na high bez sjeckanja (i sad mogu da igram na high, ali malo sjecka zbog procesora).Ostale komponente Ram 4 gb ddr3, Hard disk 500 gb, Graficka NVIDIA GeForce 610M 1gb, a maticna je Acer JE50_HR. Koji je vas predlog za procesor, koji bi mi se najbolje uklopio sa maticnom i da mi moze Pes 13 gurat na high bez sjeckanja, a da nije previse para, do jedno 80 eura ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jedino jače imaš i3,i5 te i7 ali oni su skuplji od 80 eura,stavi na mid postavke jer nije to gaming laptop
inače teško da češ nač kupit mobilni procesor kod nas ili i3 vani ispod 100 eura
Znam da nije gaming, ali vec kad moze Pes na High sa boljim procesorom mislio sam da kupim. Znaci ne moze se nac za 80 eura dobar procesor, sa kojim bi mogo na high ?
kod nas neznam ima li uopče ikakav izbor mobilnih procesora, cijene i3 su oko 200$ ili 200 €
Ja sam iz Beograda, ne znam kakvo je stanje sa cijenama kod vas u Hrvatskoj. http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/racunarske-komponente/procesori.html?p=1, ako ti nije problem pogledaj ima li tu kakav dobar procesor do 80 eura (to ti je 9000 dinara), da moze Pes 13 na high da gura, a da se podudara sa mojom maticnom Acer JE50_HR.
koji proc prepoucujete za maticnu winfast nf4uk8aa ?
soc 939
Trenutno imam 2ghz pa bih zelio to malo poboljsat.