Koji Headset?

poruka: 10
|
čitano: 2.740
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Koji Headset?
Neznam gdje da drugo otvorim temu ali evo slomile su mi se neke jeftine slušalice i sad bih htio kupit nove.Služe mi za igranje pa moraju imat mic.Nekakvih 350 kuna je buđet jer ne patim sad na nekakve od 1000 kuna :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji Headset?

Ja bih ti preporučio one iz konzuma,ja ih imam i prezadovoljan sam,zvuk odličan,mikrofon zadovoljavajuć a koštaju 10 puta manje od tvog budžeta i evo da kucnem o drvo nikakvih problema s njima samo zadovoljština :)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji Headset?
AbeDomeNuS kaže...

Ja bih ti preporučio one iz konzuma,ja ih imam i prezadovoljan sam,zvuk odličan,mikrofon zadovoljavajuć a koštaju 10 puta manje od tvog budžeta i evo da kucnem o drvo nikakvih problema s njima samo zadovoljština :)

Takve sam već imao za 50 kuna pa su pukle za mjesec dana a i nađi nekog drugog za zaj*bav*at

16 godina
neaktivan
Koji Headset?

Speed Link Medusa 5.1

Creative Labs FATAL1TY gaming 

Oboje imam, oboje odlične. Možda čak i meduse radi niže cijene, nema potrebe davati više novca.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
CoKsA kaže...
AbeDomeNuS kaže...

Takve sam već imao za 50 kuna pa su pukle za mjesec dana a i nađi nekog drugog za zaj*bav*at

Čekaj ja te ne zajebajem,niti želim biti sarkastičan al eto na tvoju volju,krivo si protumačio i nema veze,al sve u sveme ja sam sa ovima uistinu zadovoljan...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
15 godina
imba kaže...

Speed Link Medusa 5.1

Creative Labs FATAL1TY gaming 

Oboje imam, oboje odlične. Možda čak i meduse radi niže cijene, nema potrebe davati više novca.

Može link u kojem ih dućanu ima?

14 godina
neaktivan
Koji Headset?

Kupio sam frendu Steelseries 4h za nekih 200 kn ako se ne varam i on je prezadovoljan, kvalitetan zvuk i mikrofon koji možeš spremiti u slušalice kad ti ne treba. Hm sad gledam i vidim da ih gotovo više nigdje nema ni za kupiti a  ne bih se upuštao u preporuku slišalica koje ne znam. Ako ih nađeš negdje za kupiti preproučujem njih.

Ne znam po mom mišljenju, ako koristiš sluške za gejmanje ne treba to biti neka pretjerana cifra koju ćeš izdati za njih, neka ti prekriju uši, gledaj rapson frekvencija i to je to. Najidealnije bi bilo isporbati sve sluške prije kupnje ali nema takve trgovine nažalost {#}

Ako nekim čudom nabaviš G35, one su zakon {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
vrba5 kaže...

Kupio sam frendu Steelseries 4h za nekih 200 kn ako se ne varam i on je prezadovoljan, kvalitetan zvuk i mikrofon koji možeš spremiti u slušalice kad ti ne treba. Hm sad gledam i vidim da ih gotovo više nigdje nema ni za kupiti a  ne bih se upuštao u preporuku slišalica koje ne znam. Ako ih nađeš negdje za kupiti preproučujem njih.

Ne znam po mom mišljenju, ako koristiš sluške za gejmanje ne treba to biti neka pretjerana cifra koju ćeš izdati za njih, neka ti prekriju uši, gledaj rapson frekvencija i to je to. Najidealnije bi bilo isporbati sve sluške prije kupnje ali nema takve trgovine nažalost {#}

Ako nekim čudom nabaviš G35, one su zakon {#} 

jesu da.ekhm ekhm.

get doooooown !!!!
15 godina
Koji Headset?
Mislimda ću baš uzet speed link medusa pogledao sam par videa na youtubeu i čine se ok
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice