Pozz ljudi zanima me koja je bolja od ove dvije grafa Sapphire HD 6850, 1GB GDDR5 256bit ili PointOfView GTX460 1024MB GDDR5 256 bit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz ljudi zanima me koja je bolja od ove dvije grafa Sapphire HD 6850, 1GB GDDR5 256bit ili PointOfView GTX460 1024MB GDDR5 256 bit
Ja bi uzeo ovu.Vise preferiram nvidiu.
Radije uzmi HD 6850 , po cijeni su negdi skoro iste, preformanse isto tu negdi , koju god uzea nećeš falit, ja bi radije 6850.
Ja bi uzeo ovu.Vise preferiram nvidiu.
Šta će davat 250kn više, a samo zbog igre (prince of persia)?? Osim ako je totalni fanatik za igrom.
Govorim o istoj grafi, ali bez igre.
Sapphire HD6850 za 1500 kn je OK kupnja barem ja tako mislim jer je to ipak Sapphire
A ako baš želiš što jeftinije a opet dobro proći onda idi na nVidiu GTX460 768MB
Ova Gigabyte ja ju imam je tvornički nabrijana i ima jače hlađenje od referentnih
Da se clockati isto tako toliko da imaš karticu jaču od puno skupljih, a košta samo
1200 kuna. btw pogledaj pod Moj PC ja ju imam i govorim iz iskustva..
Sapphire HD6850 za 1500 kn je OK kupnja barem ja tako mislim jer je to ipak Sapphire
A ako baš želiš što jeftinije a opet dobro proći onda idi na nVidiu GTX460 768MB
Ova Gigabyte ja ju imam je tvornički nabrijana i ima jače hlađenje od referentnih
Da se clockati isto tako toliko da imaš karticu jaču od puno skupljih, a košta samo
1200 kuna. btw pogledaj pod Moj PC ja ju imam i govorim iz iskustva..
Je li istina da toj GTX 460 ventilator nije glasan? čuo sam tako da je dosta tiha kartica
Pa nije mi jasno sta ljudima znaci da je kartica tiha u mene i u svih mojih poznanika kada sjednes za komp. prvo je WMP -> Playlist i ožeži!
Sorry na OT!
Ovoj Gigabyte?
U idle se jedva čuje, ali tako jako glasan nije nikada.
Furmark koji ju najviše opterećuje ne natjera Fan preko 50% okretaja
a tek preko 50 se čuje nešto glasnije. Battlefield Bad Company 2 grije proc jače nego stress testovi, dok grafa ostaje ispod 72°C cijelo vrijeme. Chill 
Kako sam rekao govorim za Gigabyte te iz vlastitog iskustva
jer je to aftermarket hladnjak
Ma pitam za grafu koja je bolja za cod4 mislim koja bi mi dala vise fpsa s kojom bi imo 500fps lock sve na high
Od te dvije gore ti je svejedno koja.
lock na 500 FPS-ova nećeš imati i ovako i onako na MW
HD6850 po meni samo jer je novija 6 mjeseci i ima podršku za neke nove stvari i bolju tesselation, a košta isto ili čak malo manje
Od te dvije gore ti je svejedno koja.
lock na 500 FPS-ova nećeš imati i ovako i onako na MW
HD6850 po meni samo jer je novija 6 mjeseci i ima podršku za neke nove stvari i bolju tesselation, a košta isto ili čak malo manje
Pa zapravo GTX460 ima više dodatnih featurea od 6850, bez obzira što je starija. PhysX i CUDA su tu.
Teselacije ide također bolje na GTX460.
No na kraju bih također uzeo 6850 jer je jeftinija a jednaka po performansama.
I zayebite više te FPS-ove u COD-u, meni je veća briga kako lockati 60 FPS u Krizi na max 
a meni problem lockat 20fps u krizi na high -.-''
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
Teselaciju sam mislio naprednija. krivo sam rekao bolja..
Drugi post, ni nemoš očekivat lock na 20 FPS-ova.. kakav ti to lock.. Kad ekran trza ko lud?
lol
GTX460 imaš u Krizy 30 FPS-ova osiguranih, 8800GT kako ti reče oko 20 samo.
Ipak je to 3 gdn stara kartica, a ova najnovija.
Radije uzmi HD 6850 , po cijeni su negdi skoro iste, preformanse isto tu negdi , koju god uzea nećeš falit, ja bi radije 6850.
I koji je onda razlog da uzme 6850 ako su po cijeni i performansama iste? Ako zanemarimo CUDA i Physx (ja ih ne mogu zanemariti, ali ajde) ispada da su iste.
Pa nije mi jasno sta ljudima znaci da je kartica tiha u mene i u svih mojih poznanika kada sjednes za komp. prvo je WMP -> Playlist i ožeži!
Sorry na OT!
Meni bas kod slusanja glazbe smeta buka (npr. kad idem spavat i tiho pustim glazbu) no tada graficka nije pod opterecenjem.
a sto se tice WMP, sreca da se to danas moze deinstalirati.
Krizy? sta je to neka nova igra ili sta ? o.O a jel bi mogo s jednom od ovih imat 250 lock ?
Krizy? sta je to neka nova igra ili sta ? o.O a jel bi mogo s jednom od ovih imat 250 lock ?
Crysis, ma igra u kojoj nemožeš ni sa HD5970 60 FPS-a imat. Da.
Mislio sam na cod4 jel mogu s jednom od ovih imat 250 fps sve na high
Mislio sam na cod4 jel mogu s jednom od ovih imat 250 fps sve na high
Mislim da nebi trebalo bit problema sto se toga tice.