2374,99 kn.
Grafa ne treba, komp tek tolko za internet.
2374,99 kn.
Solidna konfa
jel ja krivo vidim ili nema ni integrirane grafičke?
da on ne misli da ne treba grafa ako će bit samo za internet? Ako imaš grafu onda ok, a ako misliš da netrebaš grafu onda krivo misliš
2374,99 kn.
ee nemoj bez grafe stavi bar HD 4550 jer ako nemaš display drivera (ako nemaš grafu nemaš ih na što instalirati) štekaće ti komp i biće sporooo svee...
ili nek uzme neku grafu ili nađe matičnu koja ima integriranu grafu
NE TREBA grafa jer imam staru HD3650.
Čemu filozofiranje i opravdavanje ak kažem da ne treba jednostavno.
Zanima me može li kaj bolje ILI jeftinije a da je slično.
Hvala.
Hvala.
ne filozofiramo jer mi neznamo jel ti znaš da grafa mora ić u pc. Samo pitamo..
785G ploče imaju solidnu integriranu grafu
EDIT: 3650 je ok grafa (za internet)
785G ploče imaju solidnu integriranu grafu
čovik je reka da ima već grafu
Hvala.
Možda bi se moglo ustediti nesto sitno na manjem disku ako je je komp samo za internet.
Također i na napajanju, mozda fortron umjesto corsaira, moci ce izdrzati 100%.
Komp je odlican ako je samo za internet, imo jedino kako jos vise mozes ustedjeti ako izaberes neke "lijeve" komponente ali to ce krepat nakon par-nekoliko mjeseci.
Hvala.
šta se dereš ' HD 3650 ti je AGP grafa i neće ti moi na tu ploču
Hvala.
hmm jesi siguan batista ti je da palac dolje.. , a zna se da batista zna 
Ova tvoja matična nema integriranu grafičku, netreba ti ovaj procesor x2 240 je 100 kn jeftiniji a jednako će dobro obavljat posao, ako nemisliš stavljat u budućnosti neku jaču grafičku netreba ti cx400, dovoljoljan ti je i fortron, uglavnom to bi trebalo izgledat nekak ovako i još je 100 kn jeftinija od tvoje.
edit: ups nisam vidio da već imaš grafu. tako da može onda i M3A770DE.
Hvala.
odkad to?
postoje obje verzije
postoje i pcie
doxy daj si stavi samo fortron pa ces ustedit 90kn al neces puno izgubit ili bi bilo ok u linksu LC power uzet al onda postarina dode vise i bolje je uzet cijelu konfu u admu
ev nek uzme ovo jeftino je em je dobro za net,meni je i na slabijoj sve letilo (mislim na net)
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=8190
PCI-E je grafa 3650. Naravno, ima ih i AGP, al ova moja je PCI.
Napravio sam si malu izmjenu. Uzeo coolermaster kućište s napajanjem njegovim od 420W. 420 kn zajedno.
Onda me malo jeftinije ispada.
I ovo je privremeni komp, na nekih mjesec-dva, ostavit ću kasnije matičnu i napajanje pa stavit phenom2 x4, i neku grafu ... možda gtx460. Al o tome tek za 2 mjeseca.
sve ti je letilo? Znaći netko tko ima hd 5970 će imat brži pc i internet od mene koji imam hd 4870??????? Neznan jesi na to mislio ali ja sam tako razumio, al ako sam dobro razumio kako grafa može utjecat na to
Napravio sam si malu izmjenu. Uzeo coolermaster kućište s napajanjem njegovim od 420W. 420 kn zajedno.
I ovo je privremeni komp, na nekih mjesec-dva, ostavit ću kasnije matičnu i napajanje pa stavit phenom2 x4, i neku grafu ... možda gtx460. Al o tome tek za 2 mjeseca.
onda rađe uzmi sad cx400 pa da poslje nemoraš mijenjat napajanje.
ee nemoj bez grafe stavi bar HD 4550 jer ako nemaš display drivera (ako nemaš grafu nemaš ih na što instalirati)štekaće ti komp i biće sporooo svee...
O jebote... 
sve ti je letilo? Znaći netko tko ima hd 5970 će imat brži pc i internet od mene koji imam hd 4870??????? Neznan jesi na to mislio ali ja sam tako razumio, al ako sam dobro razumio kako grafa može utjecat na to
ma nemože uticati ali nek ima bar 6600GT da ima na što satviti display drivere....štekaće mu komp jako ako je HD 3650 pcie onda nema frke..
ma nemože uticati ali nek ima bar 6600GT da ima na što satviti display drivere....štekaće mu komp jako ako je HD 3650 pcie onda nema frke..
ne bi vjerovao al na integrirkama možeš "čuda" radit..
ovo da sve šteka je laž i neznanje..
čak i stara GF 6100 solidno obavlja zadaće (multimedija, jednostavne i starije igre) kamoli aktualne serije..
ee nemoj bez grafe stavi bar HD 4550 jer ako nemaš display drivera (ako nemaš grafu nemaš ih na što instalirati)štekaće ti komp i biće sporooo svee...
O jebote... 
Hahahhahahhahaaha
Nemas display driver?????????
Hahhahahahahha
Jaooooooooooooooo
podsjeca me na stare dane xzeroa i sl ;)
O jebote... 
Hahahhahahhahaaha
Nemas display driver?????????
Hahhahahahahha
Jaooooooooooooooo
podsjeca me na stare dane xzeroa i sl ;)
Pa mora uvijek netko bit pametan
onda rađe uzmi sad cx400 pa da poslje nemoraš mijenjat napajanje.
balvane, sta ce mu dva napajanja?
Pala odluka na slijedeće, u roku 7 dana podižem stroj u ADM-u. (čitaj, dok nađem vremena).
E sad, samo mi fali napajanje.
Grafa koju ću stavit je HD3650 (EAH Silent).
U međuvremenu, kroz par mjeseci će tu uletit neka "nevidija" (trenutno mi zapela GTX460 1GB za oko), koja će možda bit oko 1200 kn oko božića. Al o tome kasnije.
Sad mi fali SAMO napajanje, stoga bih lijepo molio preporuku za neko normalno.
neko corsairovo od 400w
2374,99 kn.
Uzmi ovu maticnu znatno je bolja i opremljenija, vrjedi tih 100 kn vise bez dileme ima sve kaj treba za duze vrjeme. Proc uzmi ovaj dole jeftiniji je, ionak ga budes lako naklokal na 3.5 ghz bez frke jer se moze bez problema i za cas posla i to je to. Jel imas ti vec neku grafu od prije, pa ju mislis stavit u komp jer ove maticne nemaju integriranu grafu. Sad sam tek skuzil da si promjenil konfu koju misliš uzet, a ja sam citiral tvoj prvi izbor di si imal drukcije zelje i imal si Corsair 400W tam. Pa si to izbacil pa sad opet trazis napajanje, uzel si jaci proc i losiju maticnu u svojem zadnjem postu no ja bi opet isel na ovu maticnu koju sam ti preporucil bez greske.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_256_215&products_id=7320
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=8655
Ne vidim po čemu je lošija, malo sam gledo reviewove po netu i svi su sretni s njom, redizajn stare matične, čipseta 480. Samo kaj us uvalili sve nove tehnologije na nju, čak i otključava jezgre na procovima bez greške. Tak da nekak mi se sviđa ona.
A kod napajanja dvoumim se između Silverstone 500W i Corsair 400W. Proc mi ostaje x3 435 jer živim u nadi da ću ga otključat :D :D .