Intel core i5 750 box + geforce 770 ti phantom

poruka: 15
|
čitano: 3.103
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

znaci imam intel core i5 750 box i zanima me dali bi taj procesor mogo izvuc sve iz geforce 670 Ti graficke, i dali ce mi biti dosta napajanje od 600W corsair?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 15:23 (puhiii).

0 1 hvala 0
15 godina

Otkud ti GTX 770 Ti grafa, kada još nije ni released? Teško je reći išta prije nego se bude mogla istestirati uživo. Moje subjektivno mišljenje i procjena da u velikom broju igrara i7 750 OC-an na 4GHz i ne bi trebao biti neki vidljiviji bottleneck za tu grafičku, ali to ćemo tek vidjeti još. Legendaran je CPU inače, a napajanje će biti dovoljno bez ikakve sumnje - to ti mogu odmah reći sa sigurnošću.

Moj PC  
3 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Intel core i5 750 box + geforce 770 ti phantom
Caesar et Brutus kaže...

Otkud ti GTX 770 Ti grafa, kada još nije ni released? Teško je reći išta prije nego se bude mogla istestirati uživo. Moje subjektivno mišljenje i procjena da u velikom broju igrara i7 750 OC-an na 4GHz i ne bi trebao biti neki vidljiviji bottleneck za tu grafičku, ali to ćemo tek vidjeti još. Legendaran je CPU inače, a napajanje će biti dovoljno bez ikakve sumnje - to ti mogu odmah reći sa sigurnošću.

ma 670 Ti krivo sam napiso.

15 godina

660 Ti valjda. i5 750 klokan na 4GHz će iskoristiti ovu karticu u potpunosti, nemaj brige.

Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

660 Ti valjda. i5 750 klokan na 4GHz će iskoristiti ovu karticu u potpunosti, nemaj brige.

670 Ti mislim dobro sam napiso iz drugog pokusaja XDD
http://www.techspot.com/articles-info/529/images/Image_08S.jpg 

17 godina

670 nema Ti nigdje.  samo je gtx 670. Bile su neke glasine da če izdati 670 ti ali nisam je vidio do sada nigdje. A ovo šta si linkao je obična gtx 670

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da, 670 Ti je jedino bila rumoured, ali nikada released. U većini igara neće brutalno naklokani i5 750 bottleneckati GTX 670. Iznimke postoje.

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Da, 670 Ti je jedino bila rumoured, ali nikada released. U većini igara neće brutalno naklokani i5 750 bottleneckati GTX 670. Iznimke postoje.

znaci kad bih klokao procesor izvuklo bi iz grafike maksimum?

15 godina

Ne u svim igrama naravno, daleko od toga, ali kod velikog broja i bi. 4GHz minimum.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Ne u svim igrama naravno, daleko od toga, ali kod velikog broja i bi. 4GHz minimum.

ali ja neznam nista o tom klokanju ali neznam koliko mi to moze nastetit kompu.

I jos jedno pitanje posto trenutno imam 550W napajanje dali ce mi to bit dosta ili moram uzimat ono koje sam gore naveo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 10:09 (puhiii).
13 godina
protjeran
napajanje je i vise nego dovoljno ak je neko brand name od 550w ali procesor ti nikako nije dorastao gtx670 pogotovo na stocku tj kazes da neznas nista o klokanju, inace fps ce ti biti kudikamo manji (citaj debelo nizi) nego s nekim jacim recimo i7 ili da je taj i5 debelo klokan na barem 4ghz recimo ali ni tada jadnicak nebi mogao da gura 670! prejaka je to nova grafa za stari proc od 600-tinjak kuna + grafa od 3000+kn? you got a point?:)LP
||| Intel Core™ i7 inside |||
12 godina
neaktivan

kuzim, ali je mi mozes objasnit malo klokanje i koliko to steti procesoru posto nemam para za novi pa bi to naknadno prvo bi graficku a onda procesor.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
puhiii kaže...

kuzim, ali je mi mozes objasnit malo klokanje i koliko to steti procesoru posto nemam para za novi pa bi to naknadno prvo bi graficku a onda procesor.

ja ti se u overklok amd konfe nebi mjesao jer dugo nisam imao amd-a ali evo ovdje tema pa pitaj netko ce ti se sigurno javiti brzo..LP

joj sry pobrko sam postove jbga{#}

||| Intel Core™ i7 inside |||
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 0:22 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
puhiii kaže...

ja ti se u overklok amd konfe nebi mjesao jer dugo nisam imao amd-a ali evo ovdje tema pa pitaj netko ce ti se sigurno javiti brzo..LP

pa nemam amd imam intel core i5 750 box kosto pise gore {#}

14 godina

{#}..

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice