Grafička na matičnoj

poruka: 9
|
čitano: 1.548
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Grafička na matičnoj

Kupio sam Grafičku karticu GTX 650 Ti i kad je priključim na matičnu Asrock FM2 A75M-DGS 

dobijem 5 beepova, a kad uključim staru grafičku, sustav se normalno boota.

Zar sam promašio pa grafička nije kompatibilna s tom matičnom?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Grafička na matičnoj
ZG-Gnom kaže...

Kupio sam Grafičku karticu GTX 650 Ti i kad je priključim na matičnu Asrock FM2 A75M-DGS 

nikako nisi mogao pogriješiti dok je sjela unutra :)...e sad probaj ju stavit u neki drugi komp da vidiš hoće li raditi za početak

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
17 godina
odjavljen
ZG-Gnom kaže...

Jesi uključio dodatno napajanje za grafičku? Ima li ti napajanje dovoljno snage?

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
15 godina
neaktivan
Grafička na matičnoj

mda, problem je u napajanju koje nema konektor pa nisam ni spojio na grafičku :P očito trebam neki konverter onda nabavit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 11:56 (ZG-Gnom).

0 0 hvala 0
15 godina
ZG-Gnom kaže...

mda, problem je u napajanju koje nema konektor pa nisam ni spojio na grafičku :P očito trebam neki konverter onda nabavit.

koji si ti car...odma sam pomislio na napajanje, reko aj vjerovatno nije toliko nesposoban da nespoji konektor...bez uvrede :D

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
15 godina
ZG-Gnom kaže...

Treba ti ovakav adapter ! Koje napajanje imas ?

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Grafička na matičnoj

Ako napajanje nema konektor za grafičku, vjerojatno ni nije za tu namjenu (napajanje i grafičke kartice - bez obzira na adaptere)!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Grafička na matičnoj

Da , i to je istina ! GTX 650 Ti trosi max. 110W !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZG-Gnom kaže...

Ajde, ispuni Moj PC, pa možemo pričati dalje!

Stvarno bi trebalo uvesti žuti karton za postavljanje ovakvih pitanja bez putpunih informacija o PC-u, ljudi se trude pomoći, a netko rasipa njihovo vrijeme jer mu je tlaka napisati sve informacije koji pri tom mogu pomoći!

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice