Grafička kartica

poruka: 12
|
čitano: 1.546
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koju grafičku

Pozz ekipo.

Doslo je vrijeme da zamjenim svoju staru grafičku, pogotovo zbog toga sta nam dolazi punooo novih super igara.

Sada trebam vašu pomoć.

Recite mi koju bih mogao kupiti za 700-800kn grafičku.

Dajte mi neke prijedloge!!!

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 21:45 (UltimateRazor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička kartica

HD4770 ili HD4850 neka...a da pricekas HD5xxx seriju...?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 18:45 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Grafička kartica

te sam gledao i dosta mi se sviđa ova 4770. a neda mi se čekat, znaš vjerojatno kako je:DD.

17 godina
neaktivan
UltimateRazor kaže...

te sam gledao i dosta mi se sviđa ova 4770. a neda mi se čekat, znaš vjerojatno kako je:DD.

Da, razumijem te...

ja cu pokusat cekat HD5xxx...valjda će se isplatit....

HD4770 ti je kao HD4850 ...tako da...bilokoju od tih....

17 godina
Grafička kartica

Ja nebih stavljao ništa jače od HD4670 proc je oldtimer.

U odnosu na tvoju sadašnju 8400GS, NEBO I ZEMLJA!!!

Da napomenem proc ni ovu neće iskoristit jer sam HD4670 upogonio na phenomu X3 720 i igrao crysis na high, a kada sam je dao kumu za krizmu (on ima x2 4000+) njemu je jedva na medium išlo i na manjoj rezi.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 19:40 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala decki, i ja sam nesto između toga razmišljao. Dajte mi recite još. Napajanje mi je od 420W jel to dovoljno??

16 godina
Grafička kartica

LC Power definitivno ne,Cooler Master da,LinkWorld ne ostala da (antec,Xilence...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
UltimateRazor kaže...

Hvala decki, i ja sam nesto između toga razmišljao. Dajte mi recite još. Napajanje mi je od 420W jel to dovoljno??

Hd4770 i HD4650 će obje držat tj. neznam koju misliš uzet.

HD4770 troši 75-80W to je ništa, mogao bi je i pci-e slot držat da se trun smanje clockovi, a hd4670 troši oko 40-50W.

OFC to su full loadovi, a u idle-u manje troše, a pošto tvoj procesor neće ni jednu do kraja opteretit neće ni doseći svoj TDP.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 16:59 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Penryn kaže...
UltimateRazor kaže...

Da, razumijem te...

ja cu pokusat cekat HD5xxx...valjda će se isplatit....

HD4770 ti je kao HD4850 ...tako da...bilokoju od tih....

Već je došla i to samo u Protis, za sad i to hd5870 i košta 3000kn, a hd5850 će min. koštat 2300kn.

Nadam se da će past te cijene.

@UltimateRazor-daj promijeni taj proc, imam isti taj trenutno i shit je bar za gaming i to što se tiče ovih novih igara, neznam hoćeš li moći igrati cod mw2 na medium postavkama, s tim procom.

Uzmi recimo ovaj CPU i miran si. Otključaj mu 4. jezgru ak imaš sreće i malo ga ocaš i bit će ti 3 god min. super proc. Naravno, ak možeš dat malo više para, uzmi neki bolji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2009 9:02 (Tsar).
17 godina
neaktivan

Deči evo danas sam uzeo novu grafu. Nisam ni jednu od ovih sta ste mi predložili zbog para ali sam isto nasao jednu stvarno dobru.

Uzeo sam Ati Radeon HD 4730 512mb, GDDR5. Super je za sada. Fear 2 goni na max postavkama. Stvarno je super za sada. Evo malo podataka da usporedite sa prethodnom mojom grafom!!

HD 4730 vs 8400 GS HD 4730 vs 8400 GS
17 godina
UltimateRazor kaže...

Deči evo danas sam uzeo novu grafu. Nisam ni jednu od ovih sta ste mi predložili zbog para ali sam isto nasao jednu stvarno dobru.

Uzeo sam Ati Radeon HD 4730 512mb, GDDR5. Super je za sada. Fear 2 goni na max postavkama. Stvarno je super za sada. Evo malo podataka da usporedite sa prethodnom mojom grafom!!

previše troši za performanse koje nudi. A kome neide fear 2 na max?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
UltimateRazor kaže...

previše troši za performanse koje nudi. A kome neide fear 2 na max?

kako mislis previse troši za performanse. pojasni malo?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice