Gdje da slozim Pc

poruka: 12
|
čitano: 1.723
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gdje da slozim Pc

Koja je najbolja trgovina za složit pc u Zagrebu

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2008 21:20 (Arsenalboy).

0 0 hvala 0
17 godina
Gdje da slozim Pc

pa ak neznas sam, zovi frenda, il frenda od frenda...nemoj u neku trgovinu ic, bezveze ce ti uzet pare

ja ti preporucam: sarafciger u ruku, manual u drugu i navali... u svakim slucaju najzabavnije Cool

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gdje da slozim Pc
Tako je MANIT, bezveze ti je bacat novce na to, No ako baš moraš, svaka prodavaonica HARDWEARA (ve-mil,hgspot...) ima tu uslugu.
I nije važno koja je najbolja jer samo ti soži djelove. Ne presađuje ti srce.
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
Arsenalboy kaže...

Nema li ADM besplatno sastavljanje konfa ako uzmeš konfu kod njih? :S
Nisam ziher, al mislim da ima...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan
Sused kaže...
Arsenalboy kaže...

Nema li ADM besplatno sastavljanje konfa ako uzmeš konfu kod njih? :S
Nisam ziher, al mislim da ima...
 svi imaju
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan

Ma svi oni slažu PC, samo kod nekih je besplatno, kod nekih 100-200kn...

Ali pravo pitanje je misli li on na fizičko slaganje PC-a (stavljanje konponenti u kućište) ili misli na sastavljanje PC-a (odabir i kupnja konponenti...

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina

Nemaju svi, kad je frend kupovao novi komp u Ve-milu pitao je kolika je cijena sastavljanja kod njih i lik mu kaže cifru oko 250kn. Ja sam bio u šoku jer je to previše. Na kraju sam mu ja složio komp.

Za ostale neznam.

17 godina
neaktivan
Vido kaže...

Nemaju svi, kad je frend kupovao novi komp u Ve-milu pitao je kolika je cijena sastavljanja kod njih i lik mu kaže cifru oko 250kn. Ja sam bio u šoku jer je to previše. Na kraju sam mu ja složio komp.

Za ostale neznam.

Links besplatno
Kublach
17 godina
neaktivan
Vido kaže...

Za ostale neznam.

Sastavljanje je besplatno u Ve-milu, samo kaj ti onda bubnu naljepnicu. 250kn je bez naljepnice...
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
Vido kaže...

Za ostale neznam.

Sastavljanje je besplatno u Ve-milu, samo kaj ti onda bubnu naljepnicu. 250kn je bez naljepnice...

Složim ja za 100-150kn kom treba i ne stavim naljepnicu SmijehSmijehSmijeh
17 godina

Kako mene ispilavaju te naljepnice. Nemože čovjek ni nadograditi rame sam. Užas po meni, jedino dobro za krajnje neiskusne korisnike.

BTW, ako nekom treba sastavljanje u Puli nek me PM-a, dogovorit ćemo se Smijeh

17 godina
protjeran
Gdje da slozim Pc

za to bolje uzet gigu rama nego dati da mi neki tamo sastavljaju komp.

koda je to teško i sve imaš upute 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice