Koja je najbolja trgovina za složit pc u Zagrebu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa ak neznas sam, zovi frenda, il frenda od frenda...nemoj u neku trgovinu ic, bezveze ce ti uzet pare
ja ti preporucam: sarafciger u ruku, manual u drugu i navali... u svakim slucaju najzabavnije 
I nije važno koja je najbolja jer samo ti soži djelove. Ne presađuje ti srce.
Ma svi oni slažu PC, samo kod nekih je besplatno, kod nekih 100-200kn...
Ali pravo pitanje je misli li on na fizičko slaganje PC-a (stavljanje konponenti u kućište) ili misli na sastavljanje PC-a (odabir i kupnja konponenti...
Nemaju svi, kad je frend kupovao novi komp u Ve-milu pitao je kolika je cijena sastavljanja kod njih i lik mu kaže cifru oko 250kn. Ja sam bio u šoku jer je to previše. Na kraju sam mu ja složio komp.
Za ostale neznam.
Nemaju svi, kad je frend kupovao novi komp u Ve-milu pitao je kolika je cijena sastavljanja kod njih i lik mu kaže cifru oko 250kn. Ja sam bio u šoku jer je to previše. Na kraju sam mu ja složio komp.
Za ostale neznam.
Za ostale neznam.
Za ostale neznam.

Kako mene ispilavaju te naljepnice. Nemože čovjek ni nadograditi rame sam. Užas po meni, jedino dobro za krajnje neiskusne korisnike.
BTW, ako nekom treba sastavljanje u Puli nek me PM-a, dogovorit ćemo se 
za to bolje uzet gigu rama nego dati da mi neki tamo sastavljaju komp.
koda je to teško i sve imaš upute