Gaming konfiguracija do 800

poruka: 34
|
čitano: 3.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Gaming konfiguracija do 8000 kn

Ovako treba mi gaming konfiguracija ali sve do 8000 tisuća kuna .preferiram amd i ati proizvode ali ja se puno nerazumijem pa tak da nije važno , sada ja bi "volio" da mogu stom konfom igrat npr call of duty black ops na high detail , jer nemislim za 6 mjeseci ulagat ponovo .poželjno je veći ekran , 1 jedna jaka kartica ili divje malo slabije ,to je na vama , jedina stvar je što  to kupujem u hg spotu ( moram u hg spotu nepitajte ,jbg ) 

znaci sve od kucista miša monitora procesora sve jer stari komp dajem bratu tak da sve moram imat .

Hvala unaprijed!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Gaming konfiguracija do 8000 kn
znaci 8 000 000 kuna? (8 000 tisuca)

na mobu sam pa ti slazem napamet cijene ali iz protisa.

Amd phenom ii x4 945 - 950kn
corsair xms3 4gb kit - 500kn
msi r6850 1gb x2 - 2700kn
samsung f3 500gb x2 - 575kn
asrock 870 extreme3 - 650kn
msi thunder blue - 200kn
corsair cx600 - 475 kn
logitech ls 21 - 160kn
sennheiser hd201 - 200kn
logitech media 600 - 140kn
logitech mx518 - 200kn
hp x23led 23'' lcd - 1275kn

to ti je malo vise od 8k, s kvalitetnom periferijom.
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
15 godina
neaktivan

predlazem da uzmas jeftiniju periferuju, a da ulozis u procesor ili grafu,,

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
RE: Gaming konfiguracija do 800
na mobu sam i treba mi 20min da slozim konfu i jos mi se spavaaa :s
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
16 godina
protjeran

a vidi zajeb nisam ni skuzio 8000 ---- noob jbg 

ok hvala na ponudi 

ali zaboravio sam rec ne i zvucnike  sorry

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa dajte kad se več daje 8000kn za konfiguraciju, onda nek se i poštenije kučište uzme. Gledam malo ova slaganja/preporuke, i često se stavi kučište od 200kn.

2xHD6850 u kombinaciji sa ostatkom hardvera, natrpat u bzv kučište. To je nebuloza.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 0:18 (zabranjeniples).
Moj PC  
9 1 hvala 0
16 godina
protjeran
iskreno kučište mi i nije toliko bitno več što je unutra ,nepatim za izgledom toliko koliko za performansom
15 godina
neaktivan

ma dajte ljudi kakvo kuciste,jbs izgleda bitno je sta je unutra kao sto je kolega rekao,,ja imam neko ruzno al  nije ono bitno,, periferija i ostalo se jeftino kupuje da bi se ulozilo u minitor koji je puno bitniji od kucista ili sta ja znam

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prinko18 kaže...
iskreno kučište mi i nije toliko bitno več što je unutra ,nepatim za izgledom toliko koliko za performansom

Ne znam zašto gore TD. Kučište je jako bitno kao i ostatak hardvera. Neki dio je manje bitan, neki više. Netko gleda da mu je HDD brži, a netko da je tiši. Netko gleda da mu kučište izgleda fensi, a nekome to nije bitno.

Međutim, kod odabira komponenti, kao u ovom primjeru (2xgrafa + ostatak), bilo bi jako lijepo izabrat neko kvalitetnije kučište. Kučište koje će imat dobar protok zraka i fino hlađenje, više mjesta. Kučište koje će imat pristojne mogučnosti za smještaj kablova.

Vjeruj mi, to itekako pomogne. Al meni je sasvim svjedeno. Što se mene tiče, komponente možete stavljat i u kutije od cipela. Ja samo kažem kako bi ja napravio. Mislim da konfiguracija od 8000kn, zaslužuje i neko kvalitetnije kučište.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 0:37 (zabranjeniples).
16 godina
protjeran

pa i to što kaže ali limit je 8000 kn pa bi radije bolju grafu nego ljepše kučište ali hvala svejedno

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 0:35 (Prinko18).
16 godina
Prinko18 kaže...

pa i to što kaže ali limit je 8000 kn pa bi radije bolju grafu nego ljepše kučište ali hvala svejedno

Nije stvar u ljepoti kučišta. Dakle, nije bitno kako izgleda iz vana.

Primjer: Imaš skučeni prostor (pola metra sa pola metra) i fin prostor (tri metra sa tri metra) sa ventilacijom. Gdje bi ti bilo ugodnije??

A to šta ti je buđet 8000kn, nema nikakve veze. Za pristojno kučište se može izdvojit 300-500kn.

Neču više ništa komentirat u ovoj temi jer vidim da nema koristi.

16 godina
ako izbaci zvucnike i sluske,moze uzet tt soprano rs101...
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
15 godina
neaktivan

Evo jedna imaš 400kn lufta i miš na izbor!

ASRock 890GX extreme 3 u kombinaciji s Phenom II 955 BE i 2X2Gb Corsairovim kitom je odlična!

Za grafiku se brine HD5870 Vapor-X koja je trenutno jača od GTX470 I HD6870 s odličnim aftermarket coolerom!

Za napajanje se brine odličan Seasonic(Ako hoćeš uzmi HX520 modularan) te kasnije možeš dodati

još jednu HD5870 i imaš odličnu konfu!

Kućište je Thermaltake V4 tako da nije bezvezna limarija,s Full HD AOC monitorom s Active TFT maticom i DVI ulazom!

Zvučnike i tipkovnicu sam uzeo po volji ako hoćeš promijeni i dodaj mišonju! :D

Konfa Konfa
Athlon II x3 435 OverClock Help
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hg spot je neusporedivo skuplji od web shopova i šteta je utrošiti 8000kn u HG spotu kad se u ADM-i ili Protisu može složiti puno bolja konfa...

Evo jedne:

Matična ploča sAM3 Asrock 870 EXTREME3
Point Of View nVidia GeForce GTX480 1536MB
DVD snimač interni SATA Samsung
Napajanje 600W Corsair
Memorija DDR3 1333MHz 4GB Corsair
Kućište Thermaltake V4 Black Edition
Tipkovnica Logitech Deluxe 250
Miš Logitech RX1000, USB, laserski, 1600 dpi
Zvučnici Logitech S220
Procesor sAM3 Phenom II X4 965 Black Edition
HDD SATA II 1000 GB SAMSUNG SpinPoint F3
Monitor LCD 22" LG W2240T, 1920x1080
8.186,19 kn Protis

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

E hvala na konfiguracijama ali moram kupit u hg spotu ja znam da je negdje drugdje jeftinije ali moram tamo nepitajte .i vidim mecete zvucnike to neterebate ali dosad sto vidim mi se sviđa hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Gaming konfiguracija do 8000 kn
Prinko18 kaže...

Ovako treba mi gaming konfiguracija ali sve do 8000 tisuća kuna .preferiram amd i ati proizvode ali ja se puno nerazumijem pa tak da nije važno , sada ja bi "volio" da mogu stom konfom igrat npr call of duty black ops na high detail , jer nemislim za 6 mjeseci ulagat ponovo .poželjno je veći ekran , 1 jedna jaka kartica ili divje malo slabije ,to je na vama , jedina stvar je što  to kupujem u hg spotu ( moram u hg spotu nepitajte ,jbg ) 

znaci sve od kucista miša monitora procesora sve jer stari komp dajem bratu tak da sve moram imat .

Hvala unaprijed!!!!!

evo pa biraj

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija/35450.aspx

16 godina
al ZAS moras... To je pitanje...
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
16 godina
protjeran

zato što sam u bjelovaru a osim hg spota ima samo hard jura trgovina ( preskupa ) i micronis na kojoj kad odes na stranicu nemođeš ni konfu slozit a hg spot je jedini ono donekle dobra trgovina i tako dalje....

16 godina
adm ti ima besplatno slanje iznad 2k, a za protis ti nije valjda tesko platit 50kn il kolko vec za slanje...
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
17 godina
moram i ja jednu ubacit oko kucista za buduce kupce. dosta puta sam se natezao sa ljudima koji bi me pitali sastavit nesto i narucit. oko kucista,uvijek mrstenje,a kada dodje 12-15kila aluminija...onda aaaaa! onda dok zure kad se komotno uvuku obje ruke i sve se klizno umece bez sarafa. e onda im je super vidit ulozenih 1k kn u kuciste,brendirane usis-ispuh ultra sajlent ventove i filtere prasine i super im je hvalit se nakon svega sa nekim chieftec ili coarsair napajanjem. to vam je vjecna investicija,sve dok ne dodje neki novi masovni atx sa lijevim sarafima. a da ne spominjem enormno manje temperature u odnosu na one kutije od cipela. dobro razmislite.
Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
15 godina
protjeran
torrente kaže...
moram i ja jednu ubacit oko kucista za buduce kupce. dosta puta sam se natezao sa ljudima koji bi me pitali sastavit nesto i narucit. oko kucista,uvijek mrstenje,a kada dodje 12-15kila aluminija...onda aaaaa! onda dok zure kad se komotno uvuku obje ruke i sve se klizno umece bez sarafa. e onda im je super vidit ulozenih 1k kn u kuciste,brendirane usis-ispuh ultra sajlent ventove i filtere prasine i super im je hvalit se nakon svega sa nekim chieftec ili coarsair napajanjem. to vam je vjecna investicija,sve dok ne dodje neki novi masovni atx sa lijevim sarafima. a da ne spominjem enormno manje temperature u odnosu na one kutije od cipela. dobro razmislite.

Kao i u svemu, koliko para toliko muzike. 

Nazalost vecina ljudi je ogranicena budgetom pa ulaganje u kuciste znaci zakidanje na drugim komponentama a ipak performanse su ono najbitnije i vecini vise znaci 10fpsa u igri ili 10% brzi render nego hoce li temperatura CPU-a biti 55 ili 60 C. Kamo srece da se bez brige moze imati i jedno i drugo. 

16 godina
Commodore kaže...

a ipak performanse su ono najbitnije i vecini vise znaci 10fpsa u igri ili 10% brzi render nego hoce li temperatura CPU-a biti 55 ili 60 C.

Ako se u konfiguraciju od 8000kn, ne može ubacit kučište od 300-500kn, onda sve u kxxx. Nego je lakše strpat dvije grafe u neko smeće od 150kn, nego ima pružit kvalitetniji komad u kojem će lakše disat, a i ostale komponente samim tim imat i više mjesta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 12:15 (zabranjeniples).
15 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
Commodore kaže...

a ipak performanse su ono najbitnije i vecini vise znaci 10fpsa u igri ili 10% brzi render nego hoce li temperatura CPU-a biti 55 ili 60 C.

Ako se u konfiguraciju od 8000kn, ne može ubacit kučište od 300-500kn, onda sve u kxxx. Nego je lakše strpat dvije grafe u neko smeće od 150kn, nego ima pružit kvalitetniji komad u kojem će lakše disat, a i ostale komponente samim tim imat i više mjesta.

normalno da neces stavit kuciste od 100 kn, ali neces ni ono od 1000 (na taj post sam odgovarao). od 300 do 500 je neka mjera za takvu konfiguraciju. osobno bi vise volio konfiguraciju sa 2 x gtx u kucistu od 300kn nego 1 x gtx u onom od 1000. najbolje je kad ti se jednom pruzi prilika kupit vrhunsko kuciste. ja sam svoje kucno kupio kad sam imao 2k kn viska. da sam taj novac imao kad sam kupovao konfiguraciju vjerovatno bi opet kupio kuciste od 500 a tu lovu ulozio u procesor, grafiku ili slicno.

16 godina

Evo bez zvučnika i sluška.

+ Thermaltake V4 u ADMu 390kn.

WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo konfe iz HGspota...

Uglavnom ja sam ti stavio proc x2 555 BE s time da je na ovoj ploči otključavanje dodatne dvije jezgre svedeno na to da se prekidač na ploči prebaci iz jednog položaja u drugi, bez ikakvog prčkanja po biosu...

Pozdraf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 16:15 (Sphynx).
16 godina
protjeran

e ova mi je zapela za oko jos ako maknem tipkovnicu i ims moozd veci procesor ono x6 ak stane haha

hvala za ponudu 8ax

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 17:37 (Prinko18).
16 godina
protjeran

evo oso i ja u taj protis i evo sto sam slozio ,sta kažete

2 Vrlo loše
3 Loše
3 Prolazi
2 Odlično
0 Uber Super
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pojasni zasto pod imenom kucista pise 400w?

a ti spominjes kupnju 800w opose.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo mu konfa za 7500kn ( sa skupljim kućištem ) slagano u Protisu bez periferije osim monitora, manji hard, al brz u systemu, tako da je na njemu izbor miša i podloge ili ako hoće jeftinije kućište, pa bolji miš...

1 Loša konfiguracija
0 Sasvim solidna
0 Odlična
Dompa
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 19:48 (Dompa).
16 godina
za x6 proc trebas 350kn nadoplatit

@prinko prejako napajanje, na amd procove bi se trebalo stavlati po dvije plocice rama a maticna ti ne podrzava sparivanje 2 kartice i jako je losa

@dompa losa
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice