Gaming konfa,vasa misljenja

poruka: 17
|
čitano: 2.073
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prvo bih se htio zahvaliti besli sto mi je slozio ovu konfu ja sam jos dodao monitor i kuciste...Ova konfiguracija najvise ce mi sluziti za gaming mozda malo u photoshopu radnja....

THERMALTAKE Soprano DX, VE7000BWS, MIDI, bez napajanja, crno

SM T200, 20", Wide,1680x1050, 300 cd/m2, 20.000:1,

Procesor AMD Phenom II X4 940 Black Edition, socket AM2+, BOX

DDR2 4GB (2x2GB) PC8500 Corsair, 1066MHz, TWIN2X4096-8500C7, CL7

HDD WD 640Gb, WD6400AAKS, SATA II, Buffer 16Mb, 3Gb/s, 7.200 rpm

Gigabyte MA790X-UD4, AMD 790X+SB750, S. AM2, 6xSATA RAID, DDR2

XFX HD4890 1GB DDR5 850MHz HAWX, Dual DVI, HDTV out, HDCP ready

Napajanje CORSAIR 550W, VX Series CMPSU-550VXEU, 12cm vent., ATX

DVD upisivač Pioneer DVR-216DBK, DVD±RW, 20x DVD±R ,10x DL

Sve ukupno cijena:7.903,12Kn

E sad bi zelio cuti vasa misljenja i jeli mislite da se bolje moze sloziti bolja konfa za 8k kn....Jos me samo ovo zanima

• Jel ova maticna moze uz ovaj procesor?
  • Jeli dosta ovo napajanje (CORSAIR 550W,VX Series)
  • Misljenje o grafickoj i moze li se bolja kupiti za  1700kn?tj postoji li koja bolja za te pare...

Puno vam zahvaljujem na sve vase odgovore..... XFX GAMING Smijeh

Fc Barcelona

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Gaming konfa,vasa misljenja

Daj i meni jednu takvu kupi, mislim kad več kupuješOsmijeh.

Odlična ti je konfa, sve valja.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
16 godina
protjeran

Nemaš brige ovo je super konfa. Blago tebi, pogledaj moju konfu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znaci sve je ok sve se slaze jel :D ??

E zaboravio sam staviti glavno pitanje....KOJI CU WINDOWS STAVITI?

Mislio sam sp3,sto vi mislite?jos trebam nekoga koji ce mi sastavit te komponente necu ja nista dirati heh... :D

Fc Barcelona
16 godina
protjeran

Ne znam odluči se sam ja ima sp3 i radi dobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja bi vistu sa sp2, mislim da možeš iskoristiti taj dx10 i stavi si obacezno x64 jer u tome je sad budučnost, a i moči če ti iskoristiti 4gb rama.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 21:29 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E to bi ti trebo znat koji windows? Naravno u kojem se bolje snalaziš! Za sastavljanje komponenti ti nebi trebo bit problem, to je barem lakše nego pljunut 7.milja za konfiguraciu :)

16 godina
neaktivan
KauraZMAJ kaže...

E to bi ti trebo znat koji windows? Naravno u kojem se bolje snalaziš! Za sastavljanje komponenti ti nebi trebo bit problem, to je barem lakše nego pljunut 7.milja za konfiguraciu :)

hehehehe....znam se ja snalazit i u xp i vista...jer sad na kompu starome imam xp a na laptopu vistu sam imao 1.5 mjesec i sve sam skuzio al sam stavio isto xp zbog baterije manje mi trosi... =)
Fc Barcelona
16 godina
neaktivan

E pa ako je tako onda si rokni vistu, uredi sve kako spada s driverima i dodacima i to je to, nemaš tu šta puno komplicirat! Mogu ti samo poželit dobru zabavu, jer ja sa svojom kantom nemogu baš sve! Al opet nežalim se jer može dosta toga poteć! :)

17 godina
neaktivan
XFX Gamer kaže...

Prvo bih se htio zahvaliti besli sto mi je slozio ovu konfu ja sam jos dodao monitor i kuciste......

• Misljenje o grafickoj i moze li se bolja kupiti za  1700kn?tj postoji li koja bolja za te pare...
 dobro složena konfiguracija,ali ipak napravi neke izmjene: 1. RAM-stavi Corsairov 1066 mhz,ali sa latencijama 5-5-5-15 (malo skuplje,ali niže latencije,brži odaziv)
2.HDD-po meni je bolje staviti WD 640GB Caviar Black (AALS) zbog uglavnom boljih preformansi,a s tom grafičkom ga uopće čuti jer je dosta bučna u loadu
3.PSU-ako planiraš raditi CF stavi napajanje TX650,a ako ne planiraš raditi CF onda stavi HX450,iako bi i nekako VX550 mogao držati taj CF 4890,samo ne štedi na napajanju
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
17 godina
neaktivan
pod009 kaže...
XFX Gamer kaže...

Prvo bih se htio zahvaliti besli sto mi je slozio ovu konfu ja sam jos dodao monitor i kuciste......

dobro složena konfiguracija,ali ipak napravi neke izmjene: 1. RAM-stavi Corsairov 1066 mhz,ali sa latencijama 5-5-5-15 (malo skuplje,ali niže latencije,brži odaziv)
2.HDD-po meni je bolje staviti WD 640GB Caviar Black (AALS) zbog uglavnom boljih preformansi,a s tom grafičkom ga uopće čuti jer je dosta bučna u loadu
3.PSU-ako planiraš raditi CF stavi napajanje TX650,a ako ne planiraš raditi CF onda stavi HX450,iako bi i nekako VX550 mogao držati taj CF 4890,samo ne štedi na napajanju
Evo ga.Nisam ga se ni sjetio.Napajanje je samo 70 kn skuplje a mislim da ce bez problema drzat CF od hd4890.Za rame isto mozes iako meni to nije pretjerano bitno.
HVALA @pod009
16 godina
neaktivan

hvala ti besla....ali sto vi mislite koji mi je windows najbolje staviti .... sto bi bilo najbolje?vidit cu ocu li raditi CF ali kad kupim komp ne planiram jel trebam skupiti novaca.. =)

Fc Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 0:14 (XFX Gamer).
17 godina
neaktivan
XFX Gamer kaže...

hvala ti besla....ali sto vi mislite koji mi je windows najbolje staviti .... sto bi bilo najbolje?vidit cu ocu li raditi CF ali kad kupim komp ne planiram jel trebam skupiti novaca.. =)

Pa za Windowse bih ti preporučio Vistu x64 sa SP2... definitivno...
A ostatak konfe je stvarno odličan, nema šta... 
16 godina
neaktivan

umjesto hd4850 ja bih bolje uzeo gtx260... nema velike razlike u cijeni al je bolja :)

17 godina
neaktivan
naniwnbpro kaže...

umjesto hd4850 ja bih bolje uzeo gtx260... nema velike razlike u cijeni al je bolja :)

Odakle si ti doso??? Pa kolko ja vidim gore u konfiguraciji je HD4890 a ne HD4850
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan

Konfiguracija odlično složena netreba ništa mijenjati napajanje isto OK netreba jače.Kolega na PCE koristio 650TX za uparivanje 4870x2 x 2kom.Osmijeh dakle tvoj 550VX bez problema drži 2x4890

na kojem če se to sve monitoru vrtjetiOsmijeh ukoliko je neki 24"+ model iči će to jako lijepo.

E7200 aka 3.6GHZ Abit P35 Off limits 2x2 GB GSkill-1000MHz Seasonic 430W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smille kaže...

Konfiguracija odlično složena netreba ništa mijenjati napajanje isto OK netreba jače.Kolega na PCE koristio 650TX za uparivanje 4870x2 x 2kom.Osmijeh dakle tvoj 550VX bez problema drži 2x4890

na kojem če se to sve monitoru vrtjetiOsmijeh ukoliko je neki 24"+ model iči će to jako lijepo.

dosta mi je t200 20'' samsung....skroz dovoljno za mene =)
Fc Barcelona
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice