koj hack 
pitao sam te kako ali nisi odgovorio
koj hack 
pitao sam te kako ali nisi odgovorio
sta nebi bilo bolje uzet 470 nego ati ima ih vec za 2.200
misliš ova http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=7536
dođe kao 6870 mozda maloo vise
mi moze neko dati link do tog hacka i usput sta mislite kakve fps-ove bi dale 460 i 470 u sli-u
evo ovako ljudi da slucajno mogu dat 500 kn vise sta da uzmem 5870 ili 470
ako uzmem 5870 nemoram onu mbo pa makar poslje jedna 5850 ili 5870
samo nez koliko treba jako napajanje za 5870
koliko ja razumijem 5870 je u rangu 480 znaci cf je isti ili jaci od 5970
ovako nes
neznam pitam jer mi se grafa sviđa a dođe me samo 500 kn vise nego konfa sa gtx 460
ali ne x6
pls daj link za taj hack za sli sa ati karticom
mozda sad uzmem gtx 460 pa u 4 mj 5870 ili obrnuto
neznam pitam jer mi se grafa sviđa a dođe me samo 500 kn vise nego konfa sa gtx 460
ali ne x6
pls daj link za taj hack za sli sa ati karticom
mozda sad uzmem gtx 460 pa u 4 mj 5870 ili obrnuto
ostavi se hackova i uzmi i5 sa 2x460GTX
Evo,
Mislim da ti je ovo najisplativije za sad. Nisam poklonik dual kartica jer trose 2x vise energije, a performanse nisu ni blizu koliko trose. uvijek bi stavio jednu, ali jacu karticu prije nego 2 slabije. Ova kartica ti ima dobre clockerske mogucnosti, a i benchmarkovi bez clockanja su jako dobri.
Maticna je u cijenovnom ranku kao sto si trazio (imas je i u Bugu za 10.mj pa procitaj i vidjet ces da valja)
Memoriju sam stavio malo skuplju Corsairovu jer ima 6GB sto je dobro za buducnost, jos sa i5 - 760 ti je dobitna kombinacija! 
Da ne duljim bezveze:
Intel Core i5 - 760 = 1572kn (Microline)
ASRock p55 Extreme4 = 1148kn (H2 Shop)
DDR3 6GB (3x2GB) Corsair, 1333MHz, 9-9-9-24 = 910kn (ADM)
MSI GTX 465 1024MB, GDDR5 = 1800kn (ADM)
Corsair CX Series, 500 Watt, ATX, ATX12V v2.3 = 445kn (ADM)
Thermaltakle v4 Black Edition = 369kn (ADM)
Samsung Spinpoint F3 1TB = 585kn (Links)
= 6829kn
ajd 1337 pls daj mi tai link
nemogu nac za zivu glavu
trazio sam pod sli hac cf hack
bi radilo ok da kupim sad 460 sa onom x6 konfom pa poslje jedna 5870
a jesi mogao naci ekran sa manjim kontrastom...
Evo,
Mislim da ti je ovo najisplativije za sad. Nisam poklonik dual kartica jer trose 2x vise energije, a performanse nisu ni blizu koliko trose. uvijek bi stavio jednu, ali jacu karticu prije nego 2 slabije. Ova kartica ti ima dobre clockerske mogucnosti, a i benchmarkovi bez clockanja su jako dobri.
Maticna je u cijenovnom ranku kao sto si trazio (imas je i u Bugu za 10.mj pa procitaj i vidjet ces da valja)
Memoriju sam stavio malo skuplju Corsairovu jer ima 6GB sto je dobro za buducnost, jos sa i5 - 760 ti je dobitna kombinacija! 
Da ne duljim bezveze:
Intel Core i5 - 760 = 1572kn (Microline)
ASRock p55 Extreme4 = 1148kn (H2 Shop)
DDR3 6GB (3x2GB) Corsair, 1333MHz, 9-9-9-24 = 910kn (ADM)
MSI GTX 465 1024MB, GDDR5 = 1800kn (ADM)
Corsair CX Series, 500 Watt, ATX, ATX12V v2.3 = 445kn (ADM)
Thermaltakle v4 Black Edition = 369kn (ADM)
Samsung Spinpoint F3 1TB = 585kn (Links)
= 6829kn
1. zasto i5 u microlineu kad je 170 kuna skuplji nego u ADM-u gdje uzimas ostale komponente.
2. odlicna MB
3. Cemu trokanalni memorijski kit na platformi koja podrzava samo dual channel? Bolje ce performanse imati sa 2x2 nego sa 3x2 GB RAM-a
4. graficka totalno neisplativa. puno skuplja, puno losija, puno veci potrosac i puno vise se grije od 460GTX
5. Corsair CX serija nije vise ono sto je bila, radje nekog Seasonica u rangu cijene
6. kuciste je ok ako se kupcu svidja. meni ne
7. Opet kao pod 1. zasto F3 1TB iz Linksa kad je 130 kn skuplji nego sto je u ADM-u.
Odavno nisam vidio besmisleniju konfiguraciju (jedino da stavis intel na amd maticnu mozda)
to intel na maticnu od amd mi je poznato i issto amd na intel mbo
vjerovatno cu uzet ficinu konfu ovu zadnju
hvala svima na pomoci
usput necu odma sutra kupit komp
najvjerovatnije negdje oko bozica ali ova i5 ficina mi je okvirna mozda ako izađe 560 onda to hvala vam opet
kad kupim stavit cu slike
ako se sjetim
Nije mi jasno cemu 2 razlicite graficke. Uzmi 2x hawk i miran si.
Pa oces ti prestat vise, cjepidlacis na najgluplje stvari. Isto sa mojim postom, sta ne valja sa memorijom?? Maticna podrzava 3 kanala i memorija je 3 kanalna. Stvarno nemas pametnijeg posla nego ici uokolko i pravit se pametnim, covjek si je slozio dobru konfu. Malo su ga zanimale razlike medu grafama i obratio se forumu, vidio je odgovore i uzeo je sto mu pase. 
Pa oces ti prestat vise, cjepidlacis na najgluplje stvari. Isto sa mojim postom, sta ne valja sa memorijom?? Maticna podrzava 3 kanala i memorija je 3 kanalna. Stvarno nemas pametnijeg posla nego ici uokolko i pravit se pametnim, covjek si je slozio dobru konfu. Malo su ga zanimale razlike medu grafama i obratio se forumu, vidio je odgovore i uzeo je sto mu pase. 
Cjepidlacim? Odkut ti ta glupost da ijedna p55 maticna podrzava triple channel? to kupi sebi a ne preporucaj drugima jer ocito blage veze nemas o cemu pricas. U svom postu si 2 komponente bez ikakvog razloga stavio iz drugih ducana gdje su puno skuplje. ako ti mislis da je to pametno, onda ti nisi bas pametan. isto vrijedi i za graficke kartice. uzeti 2 razlicite je glupo, ali s obzirom da je to tvoj nacin razmisljanja cudi me da mu nisi preporucio i 3 memorije od razlicitih proizvodjaca. zajebaji se sa svojim novcem i pusti one koji nesto znaju da daju savjete.
ma, ako skupim za 2x hawk onda cu ih uzet ako ne onda hawk i pov
usput cu moc igrat pinball bar na min
ma, ako skupim za 2x hawk onda cu ih uzet ako ne onda hawk i pov
usput cu moc igrat pinball bar na min
bolje ti je uzeti i dvije POV nego razlicite kartice, a jeftinije. malo mi cudno zvuci da imas za 2 grafe a ne mozes skupit jos 150-200kn. i svakako, ako ces clockati, clockaj obe kartice na iste postavke.
ma
joooj
nemoj mislit da sam spamer
ovako najvjerovatnije idu 2x hawk
al sam reko da dok ne dođe druga grafa cu hawkicu max klokat
a polje spustit klok jer napajanje nece iZdrzat
ma
joooj
nemoj mislit da sam spamer
ovako najvjerovatnije idu 2x hawk
al sam reko da dok ne dođe druga grafa cu hawkicu max klokat
a polje spustit klok jer napajanje nece iZdrzat
Sta TX 650 nece izdrzat, pa tu konfu bi i VX 550 drzao..