Vidim da se kod preporuka za slaganje konfiguracija spominje forumski popust pa ako bi neko mogao detaljnije pojasniti na koje dućane se odnosi i koliko posto u kojem ili dati neki link ako je već objašnjeno negdje hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzi shop je davao 5% ako velis da si s bug foruma, nekima i 10% ako si bio mnogo drag nekadasnjem forumasu a sada doticnom vlasniku iste trgovine
lp
Uzi shop je davao 5% ako velis da si s bug foruma, nekima i 10% ako si bio mnogo drag nekadasnjem forumasu a sada doticnom vlasniku iste trgovine
lp
Hvala na informaciji
Mislim da i Futura-IT ima 2% popusta za forumase.
lp
Koji je to forumaš bio?
lp
Koji je to forumaš bio?
U tel mi je pod brba bug forum, neznam kak se tocno zvao na forumu, znaju neki forumasi vjerovatno ce ti netko javiti, ja nesmijem
.lp
Intel Core™ i7 Forever
Ne planiram ništa kupovati pa ni žicati, nego je fino viditi da je forumaš razvio svoj biznis.