CPU nadogradnja

poruka: 4
|
čitano: 765
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
CPU nadogradnja

Dakle htio bih nadograditi stari i3 sa nekim jeftinijim i7 procesorom koji moze ici na maticnu koju imam. Konfiguraciju koju koristim je stara 5-6 godina, ali to nije problem jer ionako ne igram graficki zahtjevne igre, igram samo one igre koje su competitive i igram sa low-medium postavkama (CSGO, LoL, DOTA, Hearthstone). Nadogradio sam internet na vecu brzinu te sam odlucio okusati srecu u live streamanju. Posto live streaming zahtjeva izrazito jak procesor moj sadasnji i3 nemoze ici vise od 50-60 FPSa tokom streama.

Posto za nadogranju CPU-a pozeljna je promjena maticne, ali posto nisam u financijskoj mogucnosti da nadogradim sve to, htio bih jeftin i dovoljno jak i7 koji je kompatibilan sa maticnom. Radi se od ASROCK H55DE3 maticnoj te bih bio zahvalan ako se moze naci neka starija inacica i7 procesora koji bi odgovarao na ovu maticnu.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: CPU nadogradnja

Možda ovo? Prepakirani i7.

http://www.ebay.com/itm/Intel-Xeon-X3440-Processor-CPU-2-66Ghz-Turbo-i7-860-870-6300-8350-K-/162002422978?hash=item25b818ccc2:g:Ws4AAOSwZQxW4L7-

Ak ti je shipping iz uk preskup (može to i jeftinije ako odlučite obaviti razmjenu bez ebaya) probaj mu poslati mail da se dogovrite itd. (paypal)

Pomogao bi nam kad bi si ažurirao Moj PC opis na profilu, za sad i ubuduće. :)

14 godina
CPU nadogradnja

POslao sam ti poruku, ako ti ista odgovara javi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: CPU nadogradnja
freshyy kaže...

Dakle htio bih nadograditi stari i3 sa nekim jeftinijim i7 procesorom koji moze ici na maticnu koju imam.

Savjeti o nadogradnji računala

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice