Corsair vx450 W crossfire

poruka: 21
|
čitano: 3.533
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

zanima me dal netko ima navedeno napajanje i dal podržava cross fire posto ima samo jedan pci konektor ? dal se moze dobiti drugi preko molexa i kako to funkcionira ?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Corsair vx450 W crossfire

Podržava crossfire i sli. Samo ti treba 2 molexa na 1 6-pin ili 8-pin konektor. Neke kartice mogu čak i 1 molex na 1 6-pin konektore koristiti.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
16 godina
neaktivan

A misliš napraviti crossfire sa kojim karticama?

Ja ti imam dvije 4870 na VX550W napajanju i radi odlično. Napajanje ima 2x PCIe konektor, a na posebnu molex granu sam dodao dva adaptera molex > PCIe

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
16 godina

ma ne , ne treba mi crossfire , samo mi treba drugi pci konektor da mogu stavit jednu jacu karticu , tipa gtx 275 il tak nest...

sta tocno trebam napravit ? na moleks kabal stavit neki konektor ili od tog jednog pci konektora napravit dva ??

16 godina
neaktivan

Pa rekao sam da na molex spojiš molex to PCIe 6/8 pinski konektor... No ako ti ne treba CF čemu takav naslov?

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
16 godina

koliko sam shvatio , treba na moleks kabal od napajanja stavi neki pretvarac da bih dobio PCI ?

16 godina

tak mi je bilo jednostavnije , nisam htio komplicirat sa naslovom ...

16 godina
neaktivan

Ovaj pretvarač molex > PCIe dobiješ sa grafom (u većini slučajeva)

16 godina

uglavnom hvala , mislim da sam shvatio o cemu se radi ... Vjerojatno takav konektor dobijem i uz karticu kad je kupim , pa samo spojim i to je to ...

17 godina

S jačom karticom dobiješ i potrebne adaptere (ako uzimaš novu karticu).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...

Podržava crossfire i sli. Samo ti treba 2 molexa na 1 6-pin ili 8-pin konektor. Neke kartice mogu čak i 1 molex na 1 6-pin konektore koristiti.

Jos jedno pitanje , kako da znam za koje kartice trebaju dva molex - a na PCI konektor , a za koje samo jedan ... , zato sto trenutno ne znam dal to napajanje ima dva molex kabla  il samo jedan ? dal tko zna ?

16 godina
neaktivan

Uvjek je bolje 2x molex na PCIe (vuće snagu iz dva molexa). Ja sam na 1x molex na PCIe iz estetskih razloga Cool

16 godina

Slabo se u to kuzim , zato toliko pitanja ...

16 godina
neaktivan

Da tako to izgleda

17 godina
juice21 kaže...

Jos jedno pitanje , kako da znam za koje kartice trebaju dva molex - a na PCI konektor , a za koje samo jedan ... , zato sto trenutno ne znam dal to napajanje ima dva molex kabla  il samo jedan ? dal tko zna ?

Za one koje treba 2-na-1, takav s karticom dobiješ.

Ja sam uz svog Radeona HD 4730 dobio dva kabla, 1 molex na 6-pinsk. I samo jedan koristim jer drugi imam od napajanja.

16 godina
neaktivan

A ja sa Sapphire 4870 sam dobio dva 1x molex na PCIe, a sa Gainward 4870 sam dobio dva 2x molex na PCIe Neodlučan

16 godina

puno hvala

16 godina

jos samo nesto , dal to napajanje vx 450 W ima toliko tih molex kablova , mislim da kad sam jednom gledao da sam vidio samo jedan kabal ??

16 godina
neaktivan
juice21 kaže...

jos samo nesto , dal to napajanje vx 450 W ima toliko tih molex kablova , mislim da kad sam jednom gledao da sam vidio samo jedan kabal ??

Nema samo jedan ima više ti si pogrešno vidio .Cool

RIDER
16 godina
neaktivan

Dovoljna su ti samo dva molex konektora... Na svakom kabelu bi ih trebalo biti 4 ili 3

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice