zanima me dal netko ima navedeno napajanje i dal podržava cross fire posto ima samo jedan pci konektor ? dal se moze dobiti drugi preko molexa i kako to funkcionira ?
Hvala
zanima me dal netko ima navedeno napajanje i dal podržava cross fire posto ima samo jedan pci konektor ? dal se moze dobiti drugi preko molexa i kako to funkcionira ?
Hvala
Podržava crossfire i sli. Samo ti treba 2 molexa na 1 6-pin ili 8-pin konektor. Neke kartice mogu čak i 1 molex na 1 6-pin konektore koristiti.
A misliš napraviti crossfire sa kojim karticama?
Ja ti imam dvije 4870 na VX550W napajanju i radi odlično. Napajanje ima 2x PCIe konektor, a na posebnu molex granu sam dodao dva adaptera molex > PCIe
ma ne , ne treba mi crossfire , samo mi treba drugi pci konektor da mogu stavit jednu jacu karticu , tipa gtx 275 il tak nest...
sta tocno trebam napravit ? na moleks kabal stavit neki konektor ili od tog jednog pci konektora napravit dva ??
Pa rekao sam da na molex spojiš molex to PCIe 6/8 pinski konektor... No ako ti ne treba CF čemu takav naslov?
koliko sam shvatio , treba na moleks kabal od napajanja stavi neki pretvarac da bih dobio PCI ?
tak mi je bilo jednostavnije , nisam htio komplicirat sa naslovom ...
Ovaj pretvarač molex > PCIe dobiješ sa grafom (u većini slučajeva)
uglavnom hvala , mislim da sam shvatio o cemu se radi ... Vjerojatno takav konektor dobijem i uz karticu kad je kupim , pa samo spojim i to je to ...
S jačom karticom dobiješ i potrebne adaptere (ako uzimaš novu karticu).
Podržava crossfire i sli. Samo ti treba 2 molexa na 1 6-pin ili 8-pin konektor. Neke kartice mogu čak i 1 molex na 1 6-pin konektore koristiti.
Jos jedno pitanje , kako da znam za koje kartice trebaju dva molex - a na PCI konektor , a za koje samo jedan ... , zato sto trenutno ne znam dal to napajanje ima dva molex kabla il samo jedan ? dal tko zna ?
Uvjek je bolje 2x molex na PCIe (vuće snagu iz dva molexa). Ja sam na 1x molex na PCIe iz estetskih razloga 
Slabo se u to kuzim , zato toliko pitanja ...
taj konektor 2 molex na pci , dal to ovako izgleda ----- http://images.google.hr/imgres?imgurl=http://lib.store.yahoo.net/lib/xoxide/molex-to-pci-express-2.jpg&imgrefurl=http://forum.nexthardware.com/acquisti-hardware-software/50529-adattatore-molex-pci-e-6-pin-verona.html&usg=__38nfnISDdEHmL3VflVp6CLnYdE0=&h=300&w=300&sz=10&hl=hr&start=3&tbnid=_4v_QT_MGnAkdM:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dmolex%2Bpci%26gbv%3D2%26hl%3Dhr
Da tako to izgleda
Jos jedno pitanje , kako da znam za koje kartice trebaju dva molex - a na PCI konektor , a za koje samo jedan ... , zato sto trenutno ne znam dal to napajanje ima dva molex kabla il samo jedan ? dal tko zna ?
Za one koje treba 2-na-1, takav s karticom dobiješ.
Ja sam uz svog Radeona HD 4730 dobio dva kabla, 1 molex na 6-pinsk. I samo jedan koristim jer drugi imam od napajanja.
A ja sa Sapphire 4870 sam dobio dva 1x molex na PCIe, a sa Gainward 4870 sam dobio dva 2x molex na PCIe 
puno hvala
jos samo nesto , dal to napajanje vx 450 W ima toliko tih molex kablova , mislim da kad sam jednom gledao da sam vidio samo jedan kabal ??
jos samo nesto , dal to napajanje vx 450 W ima toliko tih molex kablova , mislim da kad sam jednom gledao da sam vidio samo jedan kabal ??
Nema samo jedan ima više ti si pogrešno vidio .
Dovoljna su ti samo dva molex konektora... Na svakom kabelu bi ih trebalo biti 4 ili 3