trebam za posao Računalo složiti da dobijem :
točka 2 .You need special GPU (or 2xgpu in crossfire), check here (more sha1 perf points - better speed) GPU estimations
predlažu 2x HD5970 . Može li ta kartica raditi i u crossfire u varijanti 3 komada ili je 2 maksimum ?
Totalno sam van ovog svijeta, treba mi pomoć, a nisam siguran da bi mi netko u trgovini imao iskustva složiti minimalnu potrebnu konfiguraciju . Dakle,treba mi sve da to radi 24/7/356 , naglasak je na točka 2 ( gore ) , a prijedlog je " you will need only the GPU. Recommended is ATI Radeon TWO Dual HD 5970 and will be nice if you buy also a water cooling system for this,and not computers with expensive i7 CPUs, which is NOT USED during calculation. operating memory is also not used to calculation and not improove speed of hashes."
Dakle, slažem računalo koje će raditi stalno,monitor imam,neće biti za igre,ne treba izgledati lijepo,čak ne treba imati niti kantu,može biti i otvorenog-fraknestein izgleda...samo da performanse budu super.
Molim prijedloge,komentare, kao i moguću cijenu . Stvar je ozbiljna i podosta hitna .