riječ je o sapphire toxic 512mb i sapphire 1gb
koja je bolja jer prva je clockana a druga ima više memorije
sad što je važnije u ovom slučaju i koju mi preporučujete za 17" monitor (možda neka druga npr. 4770)
riječ je o sapphire toxic 512mb i sapphire 1gb
koja je bolja jer prva je clockana a druga ima više memorije
sad što je važnije u ovom slučaju i koju mi preporučujete za 17" monitor (možda neka druga npr. 4770)
Obje su overkill za tvoj monitor.Mislim da bi na tom monitoru hd4830/50 odlicno odradila posao.A mozes i hd4770 koja je malo slabija ali je zato novija i odlicno se kloka(40 nm)!
S obzirom da imaš 17" monitor,bolje bi ti bilo da uzmeš verziju sa 512 MB.Pošto ti 1 GB neće biti iskorišten.
Obje su overkill za tvoj monitor.Mislim da bi na tom monitoru hd4830/50 odlicno odradila posao.A mozes i hd4770 koja je malo slabija ali je zato novija i odlicno se kloka(40 nm)!
Najbolji izbor za tebe je ATI hd4770,trosi samo 80wata pri punom opterecenju.
Ove kojesi naveo zahtjevaju kvalitetno napajanje,400w nekog loseg napajanja mozda bude nedovoljno za 4870
A pogle procesor single core 2,8GHz. Pa kud si našao baš hd4870 na to,a da bude bolje imaš 400W napajanje i 17" monitor. Bez brige tak sam i ja razmišljao, i uzeo tako nešto slično i naučio sam da se to tako neradi.
Ili nova konfa ili samo malkoc jaču grafičku. Da bi danas igrao pošteno igrice trebaš dualca. Gta 4 na singe core-u je nezamisliv kao i assassins creed, te još neke igrice, a uskoro i sve buduće zahtjevaju jače procesore. Si vidio već je pod recommanded stavljen QUAD.
Grafičku bih ja uzeo hd4670, više od tog nebih išel, zapravo bih uzeo još slabije nešto kao hd4650/9500gt.
mijenjam sve osim monitora, ram-a i kućišta link i matičnu dfi lan party 790gx, a one grafičke nema pa tražim novu (da znam da je mogu uzet drugdje, ali ću sve u istoj trgovini)

možda zbog grafičke
možda zbog grafičke
EDIT: sorry net šteka u informatičkoj
možda zbog grafičke
Ako već razmišljaš između te dvije rađe 1gb jer možeš je ti i sam clockat, ali ne vjerujem da će ti to trebati.
mijenjam sve osim monitora, ram-a i kućišta link i matičnu dfi lan party 790gx, a one grafičke nema pa tražim novu (da znam da je mogu uzet drugdje, ali ću sve u istoj trgovini)