evo ovako..mislim sloziti svoj kompjuter malo nadprosjecniji od ostalih..pare do 30 000 kn bez perfirerije ...
glavni problem mi je sto se premisljam između asus ares-a i hd5970..i ako jos neko mozda zna odkud da nabavim alienware kuciste? :)
evo ovako..mislim sloziti svoj kompjuter malo nadprosjecniji od ostalih..pare do 30 000 kn bez perfirerije ...
glavni problem mi je sto se premisljam između asus ares-a i hd5970..i ako jos neko mozda zna odkud da nabavim alienware kuciste? :)
Alienware je bio u Rijeci i sad jel su se raspali neznam al probat ću još nać ima li di.
kolko moze biti natprosjecniji od ostalih? kakav ti je to izraz? nemoj da trollas!!!
za sta ti treba komp? 30000kn je jako jako puno, a brzo se potrosi.
5970 daje par postotaka bolje performanse od gtx 580, ne vidim cemu investirati 1000kn vise. ako zelis imati mocan grafički sustav, uzmi SLI GTX-ica.
i sumnjam da mozes kupiti samo alienwarovo kuciste
TROLL? 
jedan od njih je sigurno opljačkao protis 
Da fakat, svi stalno ulijeću s kompovima od 30k kn, a u državi brdo nezaposlenih i umirovljenih.
Ajde i meni slozite nesto nadprosjecnije za do 100000kn 
evo jedna sugestija moderatorima:
kad se novi korisnik registrira,nek se pokaze skocni prozor na koji mora otici a na tom skocnom prozoru pisu pravila ovog foruma, znam da nisam bas dobro objasnio al 23.40 jepa eto tako
Kad imaš tolko para jedan BUG ti neće oštetit džep. Tamo imaš extreme pc od 36k kn, izbaci ono što ti ne treba i u okviru si.
i nikada neće iskoristiti cijeli potencijal tog kompa, ali glavno da ga ima