Evo jedne zanimljivog sajta vezanog za sastavljanje racunala
P.S. neznam dal tema pripada u ovaj dio foruma,ako ne,neka ju moderator premjesti
Evo jedne zanimljivog sajta vezanog za sastavljanje racunala
P.S. neznam dal tema pripada u ovaj dio foruma,ako ne,neka ju moderator premjesti
Zanimljiva stranica
Thx.
Odlična stranica, stvarno vrhunski napravljeno. Jedino bi bilo super da se može downloadat cijeli tutorijal na komp, tu opciju nisam uspio naći.
Meni se ne sviđa baš jer stalno guraju Intele unutra, nešto malo starih AMD-a u low-budget PC-u... Nigdje ni traga Phenomima II koji su IMHO best buy i za gaming i za home... Sad neznam jel stranica stara pa nema Phenoma ili šta već, ugl taj dio mi se ne sviđa...
Meni se ne sviđa baš jer stalno guraju Intele unutra, nešto malo starih AMD-a u low-budget PC-u... Nigdje ni traga Phenomima II koji su IMHO best buy i za gaming i za home... Sad neznam jel stranica stara pa nema Phenoma ili šta već, ugl taj dio mi se ne sviđa...
da,to sa procesorima sam i ja primjetio,al mi se jako svidjela sama ideja sajta i nacin na koji je napravljeno..
Super napravljeno, hvala puno!
Ima tu i hrvatska verzija:
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/3d-animacija-racunalnih-komponenti/2796.aspx
:)