AMD procesori plus kofiguracija

poruka: 41
|
čitano: 5.249
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: AMD procesori plus kofiguracija
baš tak neznam kaj je oc,jedino mislim da je to overclociranje,a ja to nevem delati niti me zanima,zato perosima ima prav mislim da je amd za mene čist dost,samo da je malo ono..decki su već dali prijedlog i mislim da je to- to nisam neki haker samouki,pa kaj vam je..48 godina i sam svoj majstor okey?
15 godina
neaktivan

....dobar vam dan forumaši,ak se sjećate pital sam likove za

amd konfiguraciju...pa ono htjel bi samo još savjet da umjesto asrock matične kaj je predložena

uzmem GIGABYTE AM3 GA-MA790FXT-UDSP za nekih 1.100kn otprilike

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BONGOtheKING kaže...

amd konfiguraciju...pa ono htjel bi samo još savjet da umjesto asrock matične kaj je predložena

Ne, nemoj tu, preskupa je za tvoje potrebe.. ja sam se zeznuo kad sam ti onu asrockicu uvalio, ja sam iso tu uzet u linksa i veli lik da je zivo s*anje i da cu mu je vratit u roku od tjedan dana na garanciju ako dignem takt za 0.01MHz xD

Evo ova ti je odlicna, ja ju imam pa ti je mogu preporucit, ako ikad budes O.C.-ao ova ce takodjer lijepo posluzit..

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=7372

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 20:50 (puls4R).
17 godina
neaktivan

Taj lik onda nema pojma

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Taj lik onda nema pojma

A cuj, dosla mu je ploca x puta na reklamaciju.. cuo sam da asrock ima losije ploce u starijoj seriji, a da su ove p55 i am3 ploce super. Al ova je ipak prejeftina..

17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

A cuj, dosla mu je ploca x puta na reklamaciju.. cuo sam da asrock ima losije ploce u starijoj seriji, a da su ove p55 i am3 ploce super. Al ova je ipak prejeftina..

ja sam cuo samo rijeci hvale za asrockove am3 ploce ukljucujuci ovu koju si mu ti preporucio.

to sto je jeftina ne mora znaciti da je srot, da je ASRock poznatiji kao Gigabyte i cijena bi mu bila veca ;)

15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
puls4R kaže...

ja sam cuo samo rijeci hvale za asrockove am3 ploce ukljucujuci ovu koju si mu ti preporucio.

to sto je jeftina ne mora znaciti da je srot, da je ASRock poznatiji kao Gigabyte i cijena bi mu bila veca ;)

Znam, i ja sam slusao da su novije ploce dobre.. a i to je navodno asusova firma pa mora bit dobro :D

I gledam na links stranici ima sve ocjene 4.5/5 i one reviewe dobre.. al lik je reko da phenom skoro i neradi na toj ploci :D uglavnom ova mu je odlican izbor, meni super ide phenom na nju, i super se clocka.

16 godina
puls4R kaže...

al lik je reko da phenom skoro i neradi na toj ploci

Da phenomi skoro i ne rade na M3A770DE. Smijeh lik ili je upušen ili ga pali prodavat skuplje ploče. A jbg recesija je svugdje pa tako i kod njihSmijeh

17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
puls4R kaže...

Da phenomi skoro i ne rade na M3A770DE. Smijeh lik ili je upušen ili ga pali prodavat skuplje ploče. A jbg recesija je svugdje pa tako i kod njihSmijeh

malo dok bolje razmislim, pa lik je u biti dobar trgovac. njemu i je u cilju prodati ono skuplje i jos te nagovoriti na nesto sto niti ne mislis da ti je potrebno HEH Smijeh

15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
BONGOtheKING kaže...

Ne, nemoj tu, preskupa je za tvoje potrebe.. ja sam se zeznuo kad sam ti onu asrockicu uvalio, ja sam iso tu uzet u linksa i veli lik da je zivo s*anje i da cu mu je vratit u roku od tjedan dana na garanciju ako dignem takt za 0.01MHz xD

Evo ova ti je odlicna, ja ju imam pa ti je mogu preporucit, ako ikad budes O.C.-ao ova ce takodjer lijepo posluzit..

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=7372

Jutar dobar Tebi i svima Vama,ok,fala lepo,ali ovak pošto uskoro izlazi usb3.0 sučelje dali postoji

od GIGABYTE da već ima na sebi za usb 3.0,pa još neke malo bolje perfomance,nekaj je lik i hgspotu brijal o tome

da bi bilo pametno malo više para uložit,bumo rekli za budućnost,ono nadogradnja jačeg procesora,pa da se

može i taj usb 3.0 koristit i tak to,valda me kužiš..fala na savjetu,a i ispravci   pozz

15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
zabranjeniples kaže...
puls4R kaže...

malo dok bolje razmislim, pa lik je u biti dobar trgovac. njemu i je u cilju prodati ono skuplje i jos te nagovoriti na nesto sto niti ne mislis da ti je potrebno HEH Smijeh

Bio bi  on jos bolji trgovac da ja nisam plocu dobio besplatno :D mogo sam birat bilo koju do 700kn besplatno posto mi je to od frenda brat, a procesor sam placao..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice